A teljes összhang – Power asztal és Toni szék

Bútoraink otthonokban - A teljes összhang – Power asztal és Toni szék

 

A Power savmart üveges étkezőasztal egyedi, más üzletben nem kapható termékünk. Neve jól jellemzi formavilágát. Markáns, de mégis elegáns.

A masszív lábakat jól ellensúlyozza a 12 mm-es üvegből készült asztallap. Ez kérhető savmart és “sima” változatban is. Maga az asztal váza fafurnéros anyagból készül. A legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgyfa furnér. Felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal, ezt inkább natúr kivitelben, lakkozva szokták kérni. Népszerű pácszínek a világos dió, a sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a calvados, a wenge és a tea szín. A Power asztal és Toni szék tökéletes példája ennek.

De a már meglévő bútorok, székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét. A Power asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. Standard méretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, a teljes összhang kedvéért.

Toni szék

Egy igazán szép formájú, kényelmes ülőkomforttal rendelkező szék. Tölgy- vagy bükkfából készül a váza, melyre egy igazán komfortos ülőfelület került kialakításra. Mind a faszíneket, mind a kárpitot egyedileg lehet megrendelni, kiválasztani. A standard választékban van szövet, textilbőr, Nova lemosható anyag és bőr. Lehetőség van arra is, hogy a vásárló saját maga vásárolt kárpitjával vonjuk be a székeket. Ezekkel a variációkkal szinte korlátlan lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi széket „állítsunk össze” és arra is, hogy a már meglévő bútorainkhoz teljes mértékben hozzáigazítsuk a designt, a színeket. Így könnyedén elérhető a teljes összhang. A Toni szék adatai: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm.

A Power asztal és Toni szék összhangja a lakásban

Érdekes variációt alkot a Power asztal és Toni szék együtt. Ez az egyik legkedveltebb széktípus, aminek egyedi változata is jól megfér az összeállításban – ahogyan ez a képen is látható. Az üzletben is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választás. A Toni szék egy kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott. Ez erősen meghatározza küllemét. Érdemes elidőzni az anyagminták felett, bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS