ADA MADRID U ALAKÚ ÜLŐGARNITÚRA

Szürke színű Madrid u alakú ülőgarnitúra - Bútoraink otthonokban

Az U alakú ülőgarnitúra fénykorát éli, és egyre inkább előtérbe kerülnek a többrészes kanapékkal szemben.

A járvány idején mindenkinek fontosabb, hol tölti a család az estéket, hétvégéket. Ha a kényelem valóban számít, akkor a Rio Design által forgalmazott ADA Madrid U alakú ülőgarnitúra a legjobb választás. Háttámlájának állíthatósága miatt azok számára is ideális, akik nincsenek kibékülve a hagyományos termékkialakítással vagy nem szeretnek sokáig egy helyben ülni. Napközben a klasszikus „beszélgetés a nappaliban”-funkciót tölt be, délután ideális lehet a szunyókáláshoz, este viszont kényelmes és tökéletes a filmnézéshez is.

Madrid u alakú ülőgarnitúra - a tágas térben tökéletesen érvényesül.

A fenti funkciókat szerencsére kis változtatással megoldhatjuk. Nem igényel nagy szaktudást, sem különösebb erőfeszítést, ugyanis egy mozdulattal könnyedén át tudjuk állítani a háttámlát, miközben mi épp a kanapén ülünk. A karfák állíthatósága is rendkívül előnyös, és nem is mindennapi az ADA Madrid ülőgarnitúrák esetében. A karfa dőlésszögét kedvünk szerint tudjuk állítani, mely egy otthoni olvasós délutáni napon kényelmesebbé teheti a kikapcsolódást, vagy akár a szieszta alkalmával is szolgálhat párnaként.

A képeken látható szürke ülőgarnitúra tökéletes példája annak, milyen jól mutat a tágas terekben.

Ez az U alakú ülőgarnitúra ideális választás a több tagú családok számára, mert akkor is biztosítja a kényelmet, ha az egész család együtt van. A tágas terek remek ülőgarnitúrája, ugyanis a nagy tér ellenére azonnal magára vonja a tekintetet. A Szép Házak magazin által bemutatott képek kiválóan tükrözik, hogy az amerikai konyhás ingatlanok esetében mennyire kellemes látványt nyújt az U alakú ülőgarnitúra. Lehetséges, hogy egy több részből álló ülőgarnitúra nem tükrözne egységes képet, és zsúfoltnak tűnne az ingatlan.

Tágas tér Madrid u alakú ülőgarnitúra a háttérben - Bútoraink otthonokban

Kialakításának köszönhetően sokan, kényelmesen elférnek rajta, de igény szerint akár ágyfunkciót is kérhetünk bele. Így, ha vendégek érkeznek látogatóba, nem kell azon aggódnunk, hogy nincs szabad szoba számukra. A hétvégi tv-maraton is sokkal élvezhetőbb az ágyfunkcióval.

Az ADA Madrid U alakú ülőgarnitúra azért is ideális választás, mert többféle kárpit közül választhatunk. Nem kell aggódni azon, hogy a termék nem megy majd a nappali színösszeállításához, ami nagy előny színesebb nappalik esetében is. Ráadásul a háttámla díszítőeleme is variálható, íves vagy egyenes tűzést is választhatunk.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes