A 2021-ES ÉV SZÍNE – RIO DESIGN TRENDEK

A 2021-es év színe – Rio Design trendek

Arról már biztosan sokat hallott Ön is, hogy a 2021-es év színe a Pantone Intézet választása szerint a szürke és a világos napsárga.

A Pantone Intézet a 2021-es év színének, azaz legmeghatározóbb színének egyszerre két színt választott. Ez a színtrendek Pantone-történelmében ezen kívül még csak egyszer fordult elő. A színtrendeket meghatározó intézet azzal indokolta választását, hogy a két szín együttesen hordozza az erő és remény üzenetét. A 2021-es év színe közül mindkettőnek megvan a maga érzelmi aspektusa. A szürke a támogató és visszafogott, mindenek alapja, amire szükségünk van. A sárga pedig a reményt, napfényt és jókedvet sűríti magába. Milyen Rio Design trendek vannak még?

Arról már biztosan sokat hallott Ön is, hogy a 2021-es év színe a Pantone Intézet választása szerint a szürke és a világos napsárga.A sárga pedig a reményt, napfényt és jókedvet sűríti magába. Szuper.

A szürke a támogató és visszafogott, mindenek alapja, amire szükségünk van. A sárga pedig a reményt, napfényt és jókedvet sűríti magába.

Manapság az otthonunk nem csak a személyes kedvenc helyünk, hanem a home office-szal egyre inkább az életünk középpontjába is került. Itt biztonságban érezhetjük magunkat, pihenhetünk és dolgozhatunk is. De a mindennapi élet csak akkor igazi élmény, ha megfelelő berendezéssel vesszük körül magunkat. Azoknak, akik idén tervezik otthonuk felújítását, bútoraik megújítását jó hír, hogy a 2021-es év színe nem megy ki hamar a divatból. Sőt, ha nem vagyunk szenvedélyes trendkövetők, akkor e két szín bármely árnyalata is tökéletes választás otthonunkba.

A 2021-es év színe a szürke és a sárga, de, ha nem vagyunk szenvedélyes trendkövetők, akkor e két szín bármely árnyalata is tökéletes választás otthonunkba.

Természetesen a színnél fontosabb, hogy kiváló minőségű bútorokat vásároljunk. Olyanokat, amelyek nemcsak szépek, szépnek tűnnek, hanem tartósak, kényelmesek, élhetőbbé teszik a fárasztó hétköznapokat. A Rio Design trendek mindig észszerűen követik a divat világát, és mint a prémium kárpitozott bútorok tapasztalt forgalmazói, olyan anyagokat, kézműves egyediséget és praktikus megoldásokat kínálunk, amelyek értéket adnak bárki otthona számára.

A 2021-es év színe - A szürke a támogató és visszafogott, mindenek alapja, amire szükségünk van.

De egy otthon számára fontos, hogy hangulatos legyen!

Ezt pedig a legegyszerűbben a jól megválasztott színekkel tudjuk elérni. Ha Önnek a 2021-es év színétől eltérő színű bútorok vannak otthonában, akkor se keseredjen el! Szürke, sárga kiegészítőkkel nagyon hamar trendivé varázsolható a lakás. Annál pedig nincs is jobb, mint egy hideg, szomorú napon kényelmesen érezni magunkat a kanapén és ellazultan dőlve hátra bekuckózni egy bolyhos takaróba. Különösen a téli hónapokban van szükségünk a meleg színekre, amik a jó hangulat megtestesítői.

Különösen a téli hónapokban van szükségünk a meleg színekre, amik a jó hangulat megtestesítői. - Rio Design trendek

A meleg színek és a világosszürke tónusok összjátéka olyan hangulatot teremt, amely egyszerre áraszt elevenséget és nyugalmat. A finom szürke vagy lágy földszínekben, kárpitozott bútoraink harmonikusan illeszkednek az összképbe, és tökéletes alapot képeznek a színes otthoni kiegészítők számára. Ezzel szemben a gazdag sárga bútorok maguk is a design hírnökeivé válnak, és ügyesen felhívják bárki figyelmét. Akár visszafogott vagy elegáns, akár kifejező egy bútordarab vagy kiegészítő az időtlen formatervezés stílusában kárpitozott bútoraink megfelelnek minden modern tervezési követelménynek.

De az otthonoknak, a vonzó vizualitás mellett, ma már többet is kell tudniuk. Felelős és környezettudatos vállalatként a fenntarthatóság is nagy szerepet játszik az életünkben. A felhasznált erdők ökológiai, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, és házon belül, a legnagyobb gondossággal kerülnek feldolgozásra. A fát kizárólag vízbázisú anyagok színezik és jellegzetességének megőrzése érdekében biológiai alapú olajokat használunk a felületkezelésre. Így nemcsak a legmagasabb szintű ülő és fekvő kényelmet garantáljuk, hanem a természetes környezetet is.

Így nemcsak a legmagasabb szintű ülő és fekvő kényelmet garantáljuk, hanem a természetes környezetet is.

A következő fontos szempont a Rio Design trendek között, hogy a kézzel válogatott anyagok és a trendtudatos kialakítás mellett kárpitozott bútoraink sokoldalú funkcióival is rendelkeznek. Mivel az életterületek növekvő összefonódása új követelményeket támaszt otthonunkkal szemben, olyan bútorokra van szükség, amelyek rugalmasan igazíthatók az igényeinkhez. 2021-ben kiemelt szerepet kap az egy gombnyomásra átalakítható, ergonomikus kialakítású és relax-funkciókkal rendelkező ülőgarnitúra.

2021-ben kiemelt szerepet kap az egy gombnyomásra átalakítható, ergonomikus kialakítású és relax-funkciókkal rendelkező ülőgarnitúra. - Rio Design trendek

Törökbálinti, Max Cityben található áruházunk hatalmas szín- és anyagválasztékkal, illetve óriási modell- és elemválasztékkal várja Önt is, hogy 2021-ben is formát öltsön a szenvedély.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS