Egyedi étkezőasztalok bármilyen lakásban

Bútoraink otthonokban - Egyedi étkezőasztalok bármilyen lakásban

Az étkező egy balatoni apartmanház egyik lakásában található.

Fontos hogy a kis lakásban, a kis térben egymásba nyíló konyha, étkező és nappali berendezése is harmóniában legyen. Az egyedi étkezőasztalok szinte bármilyen színben és méretben a vásárló rendelkezésére állnak, akár fa- vagy üveglapokkal. Nem csak az egyedi étkezőasztalok kínálata széles, de a hozzá illő fa- és fémvázas székeké is.

Ahogyan azt a többi terméknél megszokhatták, itt is választhatnak szövet, bőr, NFL és műbőrborítással ülőalkalmatosságot. Ebben az étkezőben például egy Toni széket párosítottak az asztal mellé. Melynek fa teteje, fehér színű kárpitozása és az asztalhoz tökéletesen passzoló lábai vannak. A bükk favázas szék nem csak kényelmes, de szép is. A lábai színét pedig bármilyen étkezőasztalhoz tudjuk illeszteni.

A Rio Design az egyedi étkezőasztalok, a modern formavilág, a kényelem és a praktikusság megtestesítője. Ezek a termékek is kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. Az étkezőasztalok alapanyagai közül választhatunk furnérozott tölgy vagy bükk közül is, a színének pedig csak a képzeletünk szab határt.

Az egyedi étkezőasztalok esetében úgy is elérhető a tetszőleges méret, hogy bővíthető vagy kinyitható verzió közül választ a vásárló.

Ez a helytakarékos megoldás kiváló olyan esetekre, ahol nem mindig van szükség egy nagyobb asztalra. Mind a bővítés és mind a nyitás nagyon könnyen és gyorsan elvégezhető, így hamar egy nagy étkezőasztalt tud varázsolni a családi ebédekhez a lakásban.

Ebben a balatoni lakásban azonban nem csak az étkező bútoraiban jelennek meg a Rio Design termékei, hanem a nappaliban lévő dohányzó asztal is egy Uránusz négy részes dohányzóasztal. Ez színvilágát tekintve szintén passzol az egybe nyitott konyha, étkező és nappali bútoraival. A színválasztás lehetőségének száma itt is szinte végtelen, a tölgy vagy bükk fafurnérból készült asztalt szinte bármilyen színre lehet pácolni. Ez megtartja a fa eredeti mintázatát, de az asztalnak sokféle színárnyalatot kölcsönöz. A dohányzóasztal azonban natúr változatban, pácolás nélkül is kérhető, így jobban érvényesülnek a fa természetes színei a lakkozás alatt.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

Az egyedi étkezőasztalok esetében úgy is elérhető a tetszőleges méret, hogy bővíthető vagy kinyitható verzió közül választ a vásárló.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS