Egyedi tv-szekrény, egyedi polccal

Rio Design - Egyedi tv-szekrény, egyedi polccal

A szekrények, tv-állványok és polcok tökéletes példái annak, hogy a vevő által kért méretben és színben rendelhető bármelyik nálunk található termék.

Az egyedi tv-szekrény vagy szekrények, komódok, polcok, tv-állványok, tálalószekrények, fali szekrények és konzolasztalok lehetőséget teremtenek az egyedi stílusú otthon kialakítására. Az alapanyagok megegyeznek étkezőasztalaink és dohányzóasztalaink fafurnéros anyagával. Ráadásul az üzletünkben kiállított ADA ülőgarnitúrákkal és kanapékkal is tökéletes harmóniát alkotnak. De, ahogy azt már bárki megszokhatta, a máshol vásárolt bútorokkal is összhangba tudjuk hozni őket.

Mind a méret, mind a belső és a külső megjelenés teljesen egyedien alakítható. Szinte alig vannak korlátok. A szekrények előlapja például számtalan variációra ad lehetőséget. A sima falapos ajtót színes lakobel üveggel, alukeretbe foglalt savmart vagy sima üveges ajtókkal is helyettesíthetjük. A polcok magassága szinte minden esetben változtatható. Mivel a nappalik berendezésénél fontos kérdés a tévé és a hozzá kapcsolódó elektronikai berendezések elhelyezése, mi az ADA ülőgarnitúráink ülőmagasságához hangoljuk a megfelelő magasságú tv-szekrényeket. Ha valaki falra szeretné szerelni a televíziót, segítséget nyújtanak exkluzív fali paneleink.

A egyedi tv-szekrény fölé kialakítható kisebb-nagyobb polc vagy akár polcrendszer. A bemutatott termékekre a magas színvonalú kézi gyártás, igényes kivitelezés, tervezés és rendkívül kedvező ár jellemző.

Az egyedi tervezésű tv-szekrény hatalmas lehetőség.

Az egyedi tervezhetőség korlátlan lehetőséget ad arra, hogy a már meglévő bútorokhoz utólag készítsünk újakat.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS