Étkezőasztal székekkel és polcok

Control étkezőasztal székekkel és L polcok

A megbízott lakberendező, Sz. Wargha Andrea a megbízók igényeit szem előtt tartva meleg hangulatú, praktikus, modern enteriőrt tervezett egy étkezőasztal székekkel és polcok segítségével.

Az együttműködés végeredménye ez az igényes, magas minőségű színvonalat képező, barátságos hétvégi otthon. A lakás nappalija, étkezője és konyhája egy térben kapott helyet, ami egy nyaraló esetében még praktikusabb, mint egyébként. Az étkezőasztal székekkel és a polcok tökéletes harmóniát alkotnak egymással.

Az egész napos strandolás vagy kirándulás után a család együtt töltheti az estét, még akkor is, ha a szülők a konyhában készítik a vacsorát, a gyerekek pedig a nappaliban játszanak vagy tévéznek étkezésig. Láthatjuk, hogy a választás wengé színű bútorokra esett, ezért a szakember világos felületekkel oldotta a sötét színeket.

A klasszikus sötétbarna L alakú polcok ideális díszei lehetnek az otthonnak, ugyanakkor hasznos funkciójuk is van.

A polcokhoz tökéletesen passzol az étkezőben elhelyezett Control asztal, amely modern, de letisztult kialakításával bármilyen stílusú lakásba könnyedén beilleszthető. Ez az asztal is sokfajta színnel rendelhető, mint a világos dió, sötét dió, cseresznye vagy teaszín.

Az étkezőasztal strapabíró, bőrhuzatos, fatetős Bangkok székek kiegészítésével éri el a kívánt összhatást. A bézs színtől nem kell félni, hiszen ez a szék sokféle kárpitozással rendelhető, többek között leather look-kal, lemosható textilbőrrel vagy akár szövettel és igazán könnyen tisztítható. A térben a barna szín különböző árnyalatai jelennek meg, így csodálatos kiegyensúlyozottságot sugall az egy helyiségben elhelyezett három funkció.

További inspirációért és ötletekért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és