Szövet ülőgarnitúra

Szövet ülőgarnitúra a Rio Design-tól

Gondosan megtervezett, a minimál egyes stílusjegyeit megjelenítő, fiatalos otthon ékköve a Rio Design-tól vásárolt szövet ülőgarnitúra.

A központban elhelyezkedő szövet ülőgarnitúra kiemelkedő eleganciát kölcsönöz a pár otthonának. Az ízléses tervezés dicsősége azonban nem a lakberendezőt, hanem a házaspárt illeti. Kata egy lízingcégnél értékesítő, aki hamarosan édesanya lesz, Zoli pedig vízilabdázó. Budapesten, a XI. kerületben laknak. Itt bújik meg ez a csöndes kis lakás, egy lakóparki ház második emeletén, ahová jó két éve költözött be a fiatal házaspár. De menjünk egy kicsit vissza a közelmúltba. Zoli Újpestről, Kata egy vidéki kisvárosból költözött közös albérletbe.

Mivel megkedvelték ezt a környéket, nem volt kétséges, hogy négy éve kötött házasságukat követően a kerületben vesznek lakást. Azért választották éppen ezt a lakóparkot, mert megfogta őket, hogy a lakásokhoz nagy teraszok tartoznak. A pár óriási szerencséje, hogy szinte teljesen azonos az ízlésük. Így nem volt nehéz a közös tervezés.

Együtt választották ki a lakás stílusát, színeit, burkolatait, a letisztult formavilágú bútorokat.

A főszerep a természetes föld színeké, a barna, a bézs, valamint a fehér árnyalataié, a szövet ülőgarnitúra például bézs színben pompázik. Ezeket a színeket fűzöld és olívazöld tónusokkal frissítettek. Ezek a színek jelennek meg a falfestésben, a függönyökön, a párnákban és a dekorációban. A férj a Fradiban játszik, ezért néha cukkolják is őket a zöld-fehér szín miatt, pedig valójában nem ezért választották. A kis alapterület ellenére, minden funkciónak megtalálta a helyét a fiatal pár.

Jöjjön el üzletünkbe, ami a törökbálinti MaxCity földszintjén található és fedezze fel kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért és hírekért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes