Időtálló Power étkezőasztal fekete Mauri székekkel egy átmeneti lakásban

Időtálló Power étkezőasztal fekete Mauri székekkel egy átmeneti lakásban

Egy fiatalnak az új lakás berendezésekor arra is gondolnia kell, hogy ez még valószínűleg nem a végleges otthona lesz.

Mivel Réka számára ez a lakás átmeneti, ezért fontos szempont volt, hogy az otthonosságot takarékos megoldásokkal teremtse meg. Ebben tökéletes választás volt neki az időtálló Power étkezőasztal fekete Mauri székekkel, amiket a Rio Design-tól vásárolt. Egy átmeneti lakásban néhány olyan bútordarab, amelyeket tovább lehet vinni egy következő, nagyobb otthonba, megfontolt döntésekre vall. Az étkezőasztal és a székek minőségüket hosszú távon megőrzik, így biztosan olyan bútorok lesznek, amelyek költöznek velünk együtt. Ez azért is jó, mert nem kell beruházni újabb étkezőbútorokra a közeljövőben, hiszen használhatjuk azokat, amiket az átmeneti lakásban már használtunk.

Az időtálló Power étkezőasztal sötét pácolású és egyszerű vonalvezetésű, ezáltal csodálatosan illeszkedik a lakás modern kialakításához.

Üvegfelülete eleganciát kölcsönöz az étkezéshez és egy jól megválasztott étkezőgarnitúra-szettel exkluzív, szemet gyönyörködtető végeredményt kaphatunk. A fekete Mauri székekkel pedig Réka biztosan nem lő mellé, hiszen kiegészítik a sötét színekből álló dizájnt és kellemes kontrasztot alkotnak a világos falakkal és apró részetekkel. Ugyanilyen széket választott a lakásban elkülönített dolgozószobájához is, ahol a régi, elkopott varrógép új életet kapott dolgozóasztal formájában. Ezáltal a szék modern stílusjegyei egyensúlyozzák a varrógép-asztal antik megjelenését.

Ha bútorainkat szívesen megtekintené élőben is, jöjjön el áruházunkba! Üzletünk a törökbálinti MaxCity áruház földszintjén található.

További inspirációért, aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy