Strapabíró Power étkezőasztal sötétbarna Bangkok székekkel

Erőteljes Power étkezőasztal sötétbarna Bangkok székekkel

Ebben a magabiztosságot tükröző elegáns és egyedi kialakítású lakásban a berendezéskor minden apró részletre figyeltek.

A terméskővel burkolt fal hangsúlyos építészeti elemként jelenik meg. Ez a különleges fal magába foglalja a kandallót és a lobogó tűz látványával gazdagítja a teret. A sötét pácolású faanyag több berendezési tárgyról visszaköszön. Ilyen például a tükrön, a parkettán vagy az egyedi ablakokkal ellátott ajtón, amely futurisztikus hatást kölcsönöz a szobának. Az ilyen színű összhatás tekintélyt kíván és komoly, öntudatos tulajdonosról árulkodik. A szoba enteriőrjéhez tökéletesen passzol a sötétbarna pácolású strapabíró Power étkezőasztal a sötétbarna Bangkok székekkel. Az asztal letisztult formavilágával beleillik a szoba stílusába és a székek mind színben, mind anyagban, mind kivitelezésben támogatják a megnyerő, határozott jellemre valló stílust.

A Power étkezőasztal a Rio Design-nál egyedi megrendelésre, egyedi méretekben érhető el.

Az asztal vázát többféle fafurnéros anyag közül lehet kiválasztani. Ezek közül a legtöbbet választottak a bükk és tölgy fafurnér, de az igazán különleges darabokat preferálók akár dió fafurnérból is rendelhetik. A különböző furnéros anyagokat, sokféle színnel pácolva lehet rendelni. Így az sötétbarna pácolású strapabíró Power étkezőasztal mellett igazán könnyű megtalálni azt a szín- és anyagkombinációt, amely a legjobban passzol az adott helyiség stílusához.

A sötétbarna Bangkok székekkel igazán nem lehet mellélőni, sőt, ezt a sötét faburkolatú dizájnt tovább fokozza az elegáns, bőr kárpitozás. A Bangkok széket is többféle színben illetve többféle kárpitozással lehet rendelni. Emellett még a szék lábainak színét is hozzáigazítjuk a berendezéshez!

Ha bútorainkat szívesen megtekintené élőben is, jöjjön el áruházunkba! Üzletünk a törökbálinti MaxCity áruház földszintjén található.

További inspirációért, aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS