Retró dohányzóasztal minimalista enteriőrben

Uránusz retró dohányzóasztal minimalista enteriőrben

Újra hódítanak a 70-es, 80-as, 90-es évek! Hozd vissza a legjobb stílusokat!

A retro stílus nem csak az öltözékben köszön vissza manapság, hanem a zenében és még a lakberendezésben is. Az őrült színek és a minimalista stílusú berendezés egyre több alkalommal figyelhető meg. A túldíszített, csicsás lakberendezés ma már nem annyira kedvelt, mint 10 éve. Az Uránusz retró dohányzóasztal minimalista enteriőrben néz ki igazán egyensúlyban az élénk, vibrálóan vidám színekkel.

A helyiségben dominálnak a barna árnyalatai, illetve a narancssárga különböző változatai, a rikító babzsáktól elkezdve a pasztell falakig. Az egyszerű vonalvezetésű, minimalista bútorok előhozzák a kívánt retró életérzést.

A bútorok közé tökéletesen passzol az Uránusz retró dohányzóasztal, amely egyedi megrendelés alapján itt két részes lett. Sötétbarna pácolása passzol a szőnyeg színéhez és kiegészíti a visszafogott, halvány, pasztellszíneket. Egyszerűsége megmutatja, hogy ez a dohányzóasztal minimalista enteriőrben is mennyire csodásan néz ki.

Vannak darabok, amik örökzöldek és sosem mennek ki a divatból. Az Uránusz dohányzóasztalról biztosan állíthatjuk, hogy egy ilyen darab.

Hiszen a divat múlik, de a stílus örök!

Ha bútorainkat szívesen megtekintené élőben, jöjjön el áruházunkba! A Rio Design üzlete a MaxCity földszintjén található.

További aktualitásokért, friss hírekért, ötletekért és inspirációért csatlakozzon webes közösségünkhöz. Látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és