Letisztult dohányzóasztal klasszikus stílusú enteriőrben

Stage letisztult dohányzóasztal klasszikus stílusú enteriőrben

A képen látható nappali berendezése nem lenne ugyanaz, a Rio Design Stage dohányzóasztala nélkül.

Az egyszerű, letisztult dohányzóasztal klasszikus stílusú enteriőrben is igazán jól mutat. A szobában a bézs és a sötétbarna szín megszokott, de nagyszerű párosa dominál, ami bármilyen szobában megnyerő választás lehet. Az elegáns, fényes bőrkanapékkal és puffokkal szinte a tökéletességig egybeolvad. A hármuk által alkotott triumvirátus mégis élénken tűnik ki a világos falak, szőnyeg és egyéb berendezési tárgyak közül.

A Stage letisztult dohányzóasztal több színben, több anyagban és sokfajta pácolással rendelhető. Hosszúkás formája különösen kanapék előtt mutat igazán jól, de sarok ülőgarnitúrák elé is remek választás lehet. Ez a dohányzóasztal egy klasszikus enteriőrben ugyanolyan jól mutat, akár egy bohém, vagy merészebb összetételű enteriőrben.

A rattanfotel a klasszikus berendezésnek ad egy hőn áhított pluszt, ezzel lesz az egész dizájn, kissé bohém, nyárias, mediterrán hangulatú. A parketta és az ablakkeretek egységes színe aprólékos munkáról és tüzetes lakberendezésről árulkodik, ami bizonyítja, hogy a berendezéskor minden részletre figyeltek.

A Stage letisztult dohányzóasztal mellett más termékeinket is megtekintheti törökbálinti üzletünkben. Ha Ön személyesen is kíváncsi a termékkínálatunkra, akkor jöjjön el a Rio Design üzletébe, ami a MaxCity földszintjén található!

Facebook, illetve Instagram oldalunkon folyamatosan tájékozódhat aktuális híreinről, ötleteinkről és rengeteg inspirációt szerezhet. Látogasson el közösségi média oldalainkra bátran!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS