Sötét pácolású Power étkezőasztal egy kifinomult otthonban

Sötét pácolású Power étkezőasztal egy kifinomult otthonban

Zsuzsa otthonának berendezéséhez többek között a Rio Design-t választotta.

Az étkező egy térben helyezkedik el a nappalival, ezért fontos volt, hogy milyen az összhatás. Az étkezőből tőlünk származik az étkezőasztal, ami meghatározó eleme a helyiségnek. A sötét pácolású Power étkezőasztal neve is dominanciájáról, előkelőségéről árulkodik. Egy kifinomult otthonban tökéletes alkotóelem lehet ez az asztal, hiszen a világos színű,  lágy vonalvezetésű bútorokat remekül kiegészít egy ilyen letisztult formavilágú, mégis extravagáns kialakítású bútordarab. Az asztal sötét színe igazán passzolnak a szőnyeg, a függöny és a székek peremén látható, apró sötét csíkok színével emellett kiegészítik a bézs székek és a fehér fal világosságát.

A Power étkezőasztal egyedi megrendelésre, egyedi méretekben érhető el a Rio Design-nál.

Az asztal vázát többféle fafurnéros anyag közül lehet kiválasztani. Ezek közül a leggyakoribbak a bükk és tölgy fafurnér, de az igazán exkluzív ízléssel rendelkezők akár dió fafurnérból is rendelhetik. A sötét pácolású Power étkezőasztal csupán egy, a sok lehetőség közül. A különböző furnéros anyagokat, sokféle színnel pácolva lehet rendelni. Így könnyű megtalálni azt a szín- és anyagkombinációt, amely a legjobban passzol az adott helyiség stílusához. Ez az asztal egy kifinomult otthonban ugyanolyan jól mutat, akár egy extravagáns lakhelyen.

Ha bútorainkat szívesen megtekintené élőben is, jöjjön el áruházunkba, amely a törökbálinti MaxCity áruház földszintjén található! Győződjön meg arról személyesen, hogy a Rio Design a legjobb választás, ha bútorvásárlásról van szó!

További friss hírekért, aktualitásokért, újdonságokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy