Tapétához hangolva – dizájn az étkezőben

Tapétához hangolva – dizájn az étkezőben -Spider asztal, Cindy szék vásárlónál

Az otthon egyik legtöbbet használt helyisége az étkező, ami többnyire a közös családi reggelik, ebédek, vacsorák helyszíne.

Különösen fontos, hogy látványvilágát és kényelmi szempontját figyelembe véve rendezzük be. Ráadásul a hangulat megteremtése az étkezőben is nagyon fontos. Ez nem csak az otthonos, csinos vagy merészen dizájnos lakás érdeke, hanem segít abban, hogy szebbé tegye a mindennapokat és kellemes hangulatot varázsoljon. Vásárolónk is nagyon odafigyelt az összhangra, mind a székek színével kapcsolatban, mind a hely adottságainak kihasználása terén. Az alábbi képeken ezek már nagyon is látszanak, pedig még a lakberendezési folyamat nem is ért a végső fázisához.

 

Spider asztal - A hangulat megteremt
Spider asztal

 

A székek kárpitjának anyagát jó érzékkel többféle szövetből, anyagból, színből választotta ki. Ez nem is könnyű folyamat, főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy bemutatótermünkben több mint száz színárnyalat áll vásárlóink rendelkezésére. Ugyancsak okos és bölcs döntés született akkor, amikor a tapéta színvilágához igazították a berendezési tárgyak színeit. Ma már egyre kevesebben gondolják azt, hogy a két különböző szín választása a székek esetében bátor dolog, hiszen az elmúlt évek során nagy népszerűségre tett szert ez a modern felfogás. Egyrészt azért, mert sokkal izgalmasabbá teszi a teret, másrészt azért, mert színesebbé, mozgalmasabbá varázsolja a helyiséget.

Az étkezőben főszerepet kapó Cindy székek karcsú lábai bükkfából készültek. Jó választás a Spider asztal és Cindy-szék
Spider asztal és Cindy szék

 

Az étkezőben főszerepet kapó Cindy székek karcsú lábai bükkfából készültek. Ennek köszönhetően stabil és strapabíró étkezőszékek, karszékek kerültek a vásárló otthonába. Ezeket a széklábakat különböző színekre festve lehet kérni, így lehetőségünk van arra, hogy egyedibbé tegyük a terméket és a lehető legkönnyebb dolgunk legyen akkor is, amikor arra van igény, hogy egy már meglévő vagy éppen vásárolni kívánt asztalhoz vagy másik bútordarabhoz illesszük azt.

Az étkezőben a székek mellett ugyanolyan fontos szerep jut az étkezőasztalnak is. Kisebb hely esetén kiváló választás a kerek asztal, melyet így könnyedén körbe lehet ülni. A kisebb méretű, kerek asztallappal rendelkező Spider asztal remek választás ebbe az étkezőbe. Nem csak azért, mert lábai vékonyak, így légiessé teszik az asztal megjelenését, hanem azért is, mert ez az asztal többféle méretben, formában és színben is választható. A kör alakú kisebb változat esetében nem kell attól félnünk, hogy bármikor is útban lennének az asztal lábai.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS