Kellemes hangulatú nappali a föld színeivel

Kellemes hangulatú nappali a föld színeivel és Spirit ülőgarnitúrával

A kellemes hangulatú nappali megteremtésekor a vásárló számára fontos szerepet játszott a választásban az ülőgarnitúra szövete és színe.

A Spirit ülőgarnitúra tökéletesen jól tisztítható szövettel van kárpitozva, ezért a kisállat tulajdonosok körében is nagyon kedvelt és bevált bútordarab. A világos, földszíneket idéző, ülőgarnitúra tökéletesen passzol az asztalhoz, a szék lábainak a színéhez és a többi fa bútorhoz is. Most megmutatjuk, milyen egy kellemes hangulatú nappali földszínekkel.

Spirit ülőgarnitúra

Nem csak az emberek maximális kényelmét, hanem kisállataink komfortérzetét is tökéletesen szolgálja a Spirit ülőgarnitúra és az ülőgarnitúra karfája is. Kisebb lakásba azért is tökéletes választás a Spirit ülőgarnitúra, mert több méretben is kapható és vendég ággyá is alakítható. Mindezen tulajdonságai mellett még a fejtámlája is állítható, így tökéletesen alkalmazkodik magasságunkhoz. Teszi mindezt azért, hogy minél kényelmesebb legyen 🙂 Nem is csoda, hogy kedvelik a magasabb és alacsonyabb vásárlóink is.

Letisztult vonalvezetése miatt a legtöbb otthonba kiváló választás. Az ülőgarnitúrához több kiegészítő áll rendelkezésünkre, mint például puff és fotel. Mivel a kanapé elemekből épül fel, ezért L alakot, U alakot és két karfás kanapé formát is össze tudunk állítani belőle.

kutyus a Spirit ülőgarnitúra karfáján

Glass 3 db-os dohányzóasztal

A Glass dohányzóasztalunk 100%-osan üvegből készült. Három külön álló darabból áll, ami akár egymás alá is csúsztatható, de tetszés szerint is bármilyen formában elrendezhető lakásunkban. Vásárlónk választása azért is esett erre a Glass dohányzóasztalra, mert az üvegből készült dohányzóasztal-szett az egyébként nem túl nagy teret képes tágasabbá tenni optikailag.

Festmény és színvilág

Az otthonok tökéletes berendezése érdekében a falon látható festmény is a megvásárolható volt a Rio Design bemutatótermében. Különlegességét az adja, hogy a megrendelő által választott színekkel készült, és a lakás színvilágához is igazodott. Méretét tekintve ez egy 120 × 120 cm méretű akril vászonkép.

Kellemes hangulatú nappali Spirit ülőgarnitúra és festmény

A kellemes hangulatú nappali megteremtése mindannyiunk célja kell, hogy legyen. A földszínek soha nem mennek ki a divatból és barátságos, hangulatos környezetet teremtve mindig valamiféle nyugalmat sugároznak.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS