Zanzibár szék Xénia asztal

A Zanzibár szék Xénia asztal találkozása tökéletes párosításnak bizonyult már több család otthonában.

A Zanzibár szék Xénia asztal találkozása tökéletes párosításnak bizonyult már több család otthonában.

Ebben az esetben a vásárló a Zanzibár székeket vegyes színekben kérte. Ezzel a remek ötlettel sikerült egyszerre több színt vinni az étkezőbe, a világos színű Zanzibár székekkel pedig megteremtették az összhangot a konyhaszekrény színével is. A székekre visszatérve, érdemes megjegyezni, hogy egyazon forma többféle színben nem fogja az eklektika hatását kelteni, hanem megmarad az egység, de sokkal mozgalmasabb, fiatalosabb formát ölt majd. Főleg igaz ez a Zanzibár szék Xénia asztal találkozására.

A Zanibár székünk nagyon kedvelt termékünk, mert kényelmes kagylószerű háttámlája komfortos ülést biztosít még hosszú távon is. Így, az ételek elfogyasztása után, kényelmesen lehet továbbra is üldögélni és beszélgetni. Bár a fotón kevésbé látszik, de a Xénia asztal lába különleges formájú. Ennek formavilágához elég erősen kapcsolódik és ezt nagyon autentikusan hozza vissza a szőnyeg mintája. De az asztal lába nem csak ezért volt jó választás. Mivel egy asztal lába, támasztéka nagyban befolyásolhatja hány ember tudja kényelmesen körülülni az étkezés során, ezért a Xénia asztal alapból is bölcs választás.

A Rio Design lakberendezési áruház étkezői bőséges variációs lehetőséget adnak az étkezők igazán modern és új szemléletű kialakításához. Ahol lehetőség van egy kicsit a saját személyiségünket is jobban kifejezni olyan funkcionális bútordarabok segítségével, mint egy étkezőasztal vagy egy szék.

A Zanzibár szék Xénia asztal kettőse mellett ismerje meg más termékeinket is, kérje kollegáink segítségét és látogasson el áruházunkba! Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS