Zanzibár szék Spirit ülőgarnitúra

A Zanzibár szék Spirit ülőgarnitúra együttese egy igazán jó választás minden otthon számára.

Zanzibár szék az egyik legkedveltebb termékünk a vásárlók körében.

Főleg azért, mert a Zanzibár szék kagylószerű háttámlája nagyon komfortos ülést biztosít még hosszú távon is. A képen látható terméket a vásárlónk úgy rendelte meg, hogy a kék színt és egy dió asztalt párosított össze, jól illesztve azt a viszonylag semleges színű Spirit ülőgarnitúrához és fal színéhez. Ezzel Zanzibár székek egy igazán szép és üde színfoltot keltenek az egyterű nappali és étkező számára. A Zanzibár szék Spirit ülőgarnitúra együttese tehát igazán jó választásnak bizonyult.

A háttérben látható a Spirit ülőgarnitúra az egyik legszebb állítható fejtámlás kanapénk. Ebben a környezetben különösen jól funkcionál a fejtámla, illetve annak állíthatósági funkciója, mert a fejtámlát lehajtva sokkal jobban átlátható az egész tér. Továbbá az is fontos szempont, hogy a világos színű Spirit kanapé mögött tökéletesen érvényesülnek az élénkebb színű kék székek. De, ha valaki figyelmesen megnézi a termékeket láthatja, hogy a kék székek között van olyan világosabb színű Zanzibár szék is, amely igazodik a világosabb semleges színhatáshoz. Így visszatér az ülőgarnitúra színe is a tér egy másik részébe.

A Zanzibár szék Spirit ülőgarnitúra együttese egy igazán jó választás minden otthon számára.

A székek kárpitozásának színe több száz kárpitból választható ki, így minden vásárlónk egyedileg, a saját ízlése szerint alakíthatja ki a teret vagy éppen a nappaliját. Az összhang megteremtése pedig különösen fontos nagy, most divatos, egybe nyitott terek esetében.

Ismerje meg termékeinket, kérje kollegáink segítségét és látogasson el áruházunkba! Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS