Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy fontos dolog van, amit szükséges felmérniük, hogy a saját hétköznapjukat megkönnyítsék, az nem más, mint az ülőgarnitúra ülésmélysége. Ebben a cikkünkben segítünk mindenkinek abban, hogy a megfelelő ülésmélység méretet tudják kiválasztani otthonukba.

Az ülésmélység jelentése maga az ülőfelület a kanapékon, ahova leülnek (a háttámla front részétől az ülőgarnitúra elejéig tart).

De honnan is tudjuk, hogy mi a jó nekünk?

Berlin kanapé háttámla első pozíció állítása.

Berlin ülőgarnitúra háttámla hátsó pozícióra állítva.

Általánosságban az ülőgarnitúrák/kanapék ülőfelületei egy standard méret szerint vannak kialakítva, de sajnos ez sok esetben nem megfelelő. Például a magas férfiaknál/hölgyeknél a térdhajlat túlságosan is túllóg az ülőfelületen, a kisgyerekek és az alacsonyabb hölgyek/férfiak esetében a térdhajlat az ülőfelületen van vagy az idősebb emberek esetében, ha túlságosan mély az ülőfelület, akkor a bútorról való felállás sokkal nehezebb. Ezekben az esetekben az üléskomfort nem lesz megfelelő.

Ezekre az esetekre találták ki az ülésmélység állíthatóságot az ülőgarnitúrákon. Ez mit is jelent? A mélység állítása lehet manuális vagy motoros. A funkció lényege, hogy a kanapé alaphelyzetben egy mélyebb ülőfelülettel rendelkezik, ami alkalmas TV nézéshez, ’bekuckózáshoz’, pihenéshez, vagy a magasabb férfiak/hölgyek részére biztosít kényelmes üléskomfortot. Amennyiben, ezen az ülésmélységen változtatni (csökkenteni) szeretnénk, akkor egy mozdulattal a háttámlát előre tudjuk húzni manuálisan, vagy motoros funkció segítségével. Ezzel azt tudjuk elérni, hogy az ülésmélység csökken, így kényelmesebb lesz az üléskomfort a gyerekek, az idősebbek vagy az alacsonyabb hölgyek/urak részére, továbbá ha vendéget fogadunk abban az esetben is lehet ez egy jó megoldás vagy ha csak a kanapén/ülőgarnitúrán szeretnénk dolgozni laptoppal az ölünkben.

Az ülésmélység állíthatóság minden családban megállja a helyét, hiszen mindenki igényének teljesen mértékben meg fog felelni és minden családtag megtalálja a saját maga számára kényelmes üléskomfortot egy kanapén/ülőgarnitúrán belül.

Róma üllőgarnitúra háttámla hátulról nézve.

Róma ülőgarnitúra háttámla állíthatósága, több fokozatban is.

Összegyűjtöttünk néhányat az üzletünkben kipróbálható ülésmélység állítható ADA kanapéink közül:

Verona ülőgarnitúra vendégággyal – RIO Design

ADA Trendline Madrid U alakú ülőgarnitúra állítható fej, háttámla és karfa funkcióval – RIO Design

ADA Trendline Róma L alakú fix ülőgarnitúra funkciós karfákkal, háttámlákkal – RIO Design – Formát öltött szenvedély!

Verona lábtartós kanapé vendégággyal – RIO Design

ADA Trendline Róma kanapé funkciós karfákkal és háttámlákkal – RIO Design Áruház Törökbálint MaxCity

ADA Trendline Berlin Air kanapé – RIO Design áruház – Törökbálint

ADA Trendline Berlin Comfort ággyá nyitható, L alakú ülőgarnitúra – RIO Design

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és