Fiatalok praktikus választása

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba, másrészt ebben a gyönyörű zöld színben a garnitúra kiemelkedik a lakás többi eleméből.

Fontos volt számukra a saját kényelmük, de emellett az is, hogy vendégeik kényelmesen elférjenek. Az összejövetelek végén akár vendégággyá alakítható legyen és így ágyként is funkcionáljon az ülőgarnitúra. Mindenki kényelmét szolgálja, hogy állíthatók a fejtámlák le és fel.

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra ágyazható funkcióval, fejrészelemek állításával rendelhető

Színben határozott elképzelésük volt, mindenképp extrább színben gondolkoztak, mivel a lakásban nincsenek erősebb színek. A kanapé színével érték el, hogy vagány és fiatalos legyen az otthonuk. Ez a bútordarab a lett a nappali központja! Remekül illenek a kanapéhoz választott erősebb színű kiegészítők.(pl: bordó, citromsárga)

A szövetválasztás nem csak színben, hanem anyagában is jó választásnak bizonyult. Nagyobb testű kutyusuk számára ez pont tökéletes. A garnitúrán ugyanis egy nagyon magas kopásállóságú és vízzel jól tisztítható szövet van. Nem csak a fiatal pár, de Lola az ausztrál juhászkutya is elégedetten boldogan használja a Miamai kanapét.

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal

Üzletünkben készült fotón, kék színben látható az ülőgarnitúra. Miami vendégágyas ülőgarnitúra – RIO Design – A formát öltött szenvedély Ezt a színében nyaralói hangulatot idéző kanapét Solthy Galery festménnyel egészítettük ki.

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra Solthy Galery festménnyel.

Nézze meg oldalunkon a festőnő többi képét is! FESTMÉNY – RIO Design – A FORMÁT ÖLTÖTT SZENVEDÉLY

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és