Fiatalok praktikus választása

Fiatalok praktikus választása - MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Egy új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett.

Kiváló és praktikus választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba, másrészt ebben a gyönyörű színben a garnitúra kiemelkedik a lakás többi eleme közül.

Fontos volt számukra a saját kényelmük, de emellett az is, hogy vendégeik kényelmesen elférjenek. Az is szempont volt, hogy az összejövetelek végén akár vendégággyá alakítható legyen az ülőgarnitúra és így ágyként is funkcionáljon. Mindenki kényelmét szolgálja, hogy állíthatók a fejtámlák le és fel.

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra ágyazható funkcióval, fejrészelemek állításával rendelhető

Színben határozott elképzelésük volt, mindenképp extrább színben gondolkoztak, mivel a lakásban nincsenek erősebb színek. A kanapé színével érték el, hogy vagány és fiatalos legyen az otthonuk. Ez a bútordarab a lett a nappali központja! Remekül illenek a kanapéhoz választott erősebb színű kiegészítők. (pl: bordó, citromsárga)

A szövetválasztás nem csak színben, hanem anyagában is praktikus, jó választásnak bizonyult. Nagyobb testű kutyusuk számára ez pont tökéletes. A garnitúrán ugyanis egy nagyon magas kopásállóságú és vízzel jól tisztítható szövet van. Nem csak a fiatal pár, de Lola az ausztrál juhászkutya is elégedetten boldogan használja a Miami kanapét.

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal

Üzletünkben készült fotón, kék színben látható az ülőgarnitúra. Miami vendégágyas ülőgarnitúra – RIO Design – A formát öltött szenvedély Ezt a színében nyaralói hangulatot idéző kanapét Solthy Galery festménnyel egészítettük ki.

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra Solthy Galery festménnyel.

Nézze meg oldalunkon a festőnő többi képét is! FESTMÉNY – RIO Design – A FORMÁT ÖLTÖTT SZENVEDÉLY

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS