DESIGN+ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR A MAX CITYBEN

DESIGN+ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR A TÖRÖKBÁLINTI MAX CITY ÁRUHÁZBAN

Az idén 4. alkalommal rendezték meg a korábbi években nagy sikerű Design+ kiállítást és vásárt, 2014. május 16-18 között.

A kiállítás és vásár alatt a törökbálinti MAX City áruház területén 100 kiállító mutatja be a hazai és a külföldi gyártók újdonságait. Az áruház üzleteiben szakképzett eladók és lakberendezők könnyítik meg a termékválasztást és segítik megtalálni otthonunkba a számunkra leginkább megfelelő darabokat.

A kiállítás és vásár ideje alatt sokszínű programokkal is várja az áruház az érdeklődőket és az odalátogatókat, akik megismerkedhetnek a máshol még be nem mutatott innovációkkal, művészekkel, kollekciókkal, termékekkel. Akik jobban szeretnének elmélyülni a témában, azok szakmai előadásokon, vetítéseken, bemutatókon bővíthetik ismereteiket. Ezek mellett divatbemutató, stílus és lakberendezési tanácsadás, enteriőrverseny is szerepel a kiállítás és vásár kínálatában. A beltéri programok mellett kültéri rendezvényekkel is kedveskednek a rendezők a design és a gasztronómia kedvelőinek. Hiszen grillezésre és kézműves sör, illetve borkóstolásra is lesz lehetőség. A kicsikről sem feledkeztek meg a rendezők. Mini autókölcsönzés, játékos és kreatív programok várják a legkisebbeket.

A belépés ingyenes.

Üzletünk a földszinten, kiemelkedő akciókkal várja az érdeklődőket. A kiállítás ideje alatt ágyakra és ülőgarnitúrákra ingyenes kiszállítást biztosítunk.

A kuponokat megtalálhatod a Legjobb Otthon kiállításon a Syma csarnokban és a MAX City áruházban, a földszinten, az üzletünkben a Design+ kiállítás alatt.

További ötletekért és inspirációért látogasson el Facebook-oldalunkra!

A kuponokat megtalálhatod a Legjobb Otthon kiállításon a Syma csarnokban és a MAX Cityben. A kuponokat megtalálhatod a Legjobb Otthon kiállításon a Syma csarnokban és a MAX Cityben is.

 

 

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS