BIG SOFA: MEGJÖTT AZ ADA NÍLUS ÜLŐGARNITÚRA

Az ADA 2014-es meglepetése az egzotikus nevű Nílus ülőgarnitúra, melyet sokan csak „Big Sofa”-ként emlegetnek. Ez az ülőgarnitúra az igazán nagyravágyóknak is elnyeri a tetszését.

Az ADA Nílus ülőgarnitúra, avagy a „Big Sofa” nagy sikert aratott, már több idei bútorkiállításon. Kölnben például Nyugat Európa egyik legkedveltebb modellévé vált.

Az újfajta design és a 284 x 106 cm-es méret ritkaságnak számít a kanapék között: nem hiába kapta a termék a „Big Sofa” becenevet. A tervezők által megálmodott formavilág egyaránt tükröz egyfajta magabiztos olasz stílust és a keleti kényelmet. Utóbbiról a különlegesen puha ülőfelületek gondoskodnak. Az ülőfelülete, csak abban az esetben steppelt, ha bőr bevonattal rendelkezik a termék. Az ülőgarnitúrát legalább 500-féle különböző kárpitozással lehet rendelni. Ezek között van szövet, speciális ANA lemosható szövet, „leather look” és természetesen sokféle bőr. A kanapéhoz rendelhető egy karfára helyezhető „táska”, mely könyv vagy más tárgyak tárolására alkalmas. Akik pedig a sarok formájú ülőgarnitúrákat kedvelik azoknak jó hír, hogy az ADA Nílus ülőgarnitúra nem csak kanapé formákban, hanem L és U alakú sarok formában is rendelhető.

Látogasson el üzletünkbe!

A „Big Sofa”  elegáns szürkés-barnás, úgynevezett taupe színben tekinthetik meg törökbálinti üzletünkben a hozzá tartozó puffal együtt, kipróbálásra készen!
Lapozza  a több száz anyagmintából álló katalógusunkat, hogy megtalálja az adott enteriőrhöz leginkább passzoló megoldást!

További hírekért, aktualitásokért és ötletekért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket az Instagramon is!

Kapcsolódó kategóriák:
ADA Trendline ülőgarnitúra kanapé fotel

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS