Így rendezze be a családi nyaralót!

A BELLA ülőgarnitúra vendégággyal és ágyneműtartóval kétféle méretben rendelhető.

Ha Ön azon szerencsések közé tartozik, akinek családi nyaralója van, akkor tudja, hogy az önfeledt kikapcsolódás mellett bizony komoly figyelmet kell fordítani a házra is.

Mindemellett arra is oda kell figyelni, hogy a berendezés praktikus és otthonos legyen, ne essünk a túlzsúfoltság hibájába, illetve hogy a nyaraló a nyugodt pihenés és feltöltődés terét biztosítsa az egész család számára. Az Ella és a Bella termékcsaládjaink olyan bútorokat tartalmaznak, amelyek kevés költséggel teszik tökéletessé a nyaralás élményét és trendivé a családi nyaralót.

Nézzünk néhány fontos tanácsot, hogyan rendezzük be a családi nyaralót!

1.       Ne a nyaralóba száműzze a már megunt, a nincs szívem kidobni bútorokat!

Főleg, ne a régi, kifeküdt, kényelmetlen matraccal rendelkező ágyat! Biztos hallotta már, hogy az alvás kényelme a tökéletes nyaralás záloga! Ennek ismeretében arra mindenképpen érdemes figyelni, hogy a matracon jó érzés és pihentető legyen aludni. Ilyenkor a kis méretű, de kényelmes, ággyá nyitható ülőgarnitúrák tesznek jó szolgálatot. Azok például, amelyeket mindennapos alvásra terveztek és ágyneműtárolóval is rendelkeznek.

2.       Legyen áttekinthető a tér!

Mivel a nyaralók általában kisebb alapterületűek, fontos szem előtt tartani, hogy a szellős elrendezés optikailag nagyobbítja a teret. Játsszon a világos színekkel és az élénkebb kiegészítőkkel! Az Ella és Bella termékcsaládunk tagjai többféle méretben többféle funkciókkal elérhetők, attól függően, hogy milyenek a nyaralási szokásaink.

3.       Funkcionálisan rendezze be a családi nyaralót és annak terét!

Minek hatalmas gardróbszekrény, ha csak egy-két hétre megyünk általában nyaralni? Fontosabbak az olyan bútorok, amelyek tárolási lehetőséget is rejtenek magukba, illetve kisebb vagy keskenyebb méretűek. Az Ella vagy Bella tárolós puffok kétféle méretben is elérhetőek.

Az Ella tárolós puff kétféle méretben rendelhető. A kisebb puff mérete 62 x 62 x 45 cm, a nagyobb tárolós puff mérete 102 x 62 x 45 cm.

 

4.       Költséghatékonyság

A régit és az újat lehet hatékonyan is párosítani. A Rio Design áruházában olyan kedvező árú kis méretű kanapékat is tudunk ajánlani, melyek magas minőséget képviselnek, megfelelő és kényelmes rajtuk a fekvés, így tökéletes marad a nyaralás.

5.       Megfelelő kárpit kiválasztása

Erre figyelnek talán a legkevesebben, pedig ez az egyik legfontosabb. Nem csak a nyaralókban, hanem az otthonokban is. Ha van a családban háziállat és együtt nyaral a családdal, akkor még fontosabb olyan kanapét választani, aminek a kárpitozása könnyűvé teszi a takaríthatóságot. Az Ella és Bella termékcsalád kárpitjai között többféle is található, a magas kopásállóságútól, a vízzel tisztíthatón át egészen a kisállatbarát típusokig.

6.       Kiegészítő bútorok

A nyitható, ággyá alakítható kanapé mellett jó szolgálatot tesz egy fotel, vagy egy tárolós puff vagy egy konzolasztal és egyéb kiegészítő bútorok. Mert a családi nyaraló bútorainak funkcionalitása biztosítja a kényelmet és a gondtalan pihenést.

Az Ella tárolós puff praktikus megoldás, ha kevés a helyünk.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS