Kis lakások nagy ötletek a Rio Design-tól

Kis lakások nagy ötletek a Rio Design-tól

Egy kis lakás is lehet komfortos, ha a berendezés, a dekoráció és a terek felosztása követi az alapterület adottságait.

Az első lépés a gondos tervezés kell, hogy legyen, mert egy kis lakásban nincsenek felesleges centiméterek. Sőt, inkább pont azon a pár centin múlhat egy-egy bútordarab sorsa. Ezért is érdemes elsőként azt végiggondolni, milyen a napi rutinunk és ehhez milyen funkciók társulnak. Ha lehetséges, egy-egy bútordarabot tegyünk multifunkcióssá azzal, hogy összevonjuk az elvárásainknak megfelelő funkciókat. A bútorok mellett pedig a tereket is multifunkcióssá tehetjük.

Minél kisebb a lakás, annál fontosabb, hogy a bútorok több funkciót lássanak el!

A multifunkciós bútorok egyik – kis lakásokban pedig pláne alapvető – formája az ággyá nyitható kanapé. Olyan, amelyik ágyneműtartós és mindennapi alvásra is szuperkényelmes. Nem utolsó sorban pedig kedvező áron megvásárolható minőségi, strapabíró termék. Sok éves működésünk alatt többféle gyártó, többféle termékét teszteltük és ajánljuk már évek óta garanciával.

Ilyen az Ella és a Bella termékcsalád:

A Bella ágyazható kanapé üzletünkben kipróbálható termék

 

Vagy a Flexy kanapé:

Az ADA Flexy egy több méretű, nyitható kanapé, amely helytakarékos és kényelmes.

A kis lakásokba kerülő kisebb méretű bútorok azért is praktikusak, mert praktikusan variálhatók egymással. A hatalmas fotelek itt biztosan nem lesznek a barátaink, de a tárolós puffok és üvegtermékek igen.

GLASS 3 db-os dohányzóasztal szett enteriőrben.

 

Például az edzett üvegből készült dohányzó vagy konzolasztalok olyanok, mintha ott sem lennének, mert átlátunk rajtuk. De a segítségükkel egy jól megválasztott konzolasztal fésülködőasztalként is működhet.

A Glass konzolasztal hajlított, víztiszta edzett üveglapból áll. Ez a termék maga a láthatatlan funkcionalitás.

Egyesek szerint, apró lakás berendezésekor, olyan bútorokat érdemes választani, amelyek nem ülnek le a földre, mert szellősebb lesz a tér. Mások szerint inkább ki kell használni a legkisebb szellős teret is. Mindenki döntse el, kivel ért egyet!

A légiesség tekintetében az étkezőasztalok közül is érdemes a kisebbeket választani:

Cézár szék, Spider nagyobbítható asztal Ülőgarnitúra, kanapé, ADA sarokgarnitúra, szekrény, dohányzóasztal, étkezőasztal, szék? A Rio Design bútoráruház segít.
Cézár szék, Spider nagyobbítható asztal

 

Bézs Bangkok székek egy kis alapterületű otthonbanMint már említettük, az átlátszó bútorok is a nagyobb tér látszatát keltik, míg a plafonig érő polcok felfelé húzzák az ember szemét. Így magasabbnak mutatják a szobát, mint amilyen. Célszerű egyébként is okosan kihasználni a teret és függőlegesen is terjeszkedni. Ez a tárolás egyik legjobb módszere egy kis alapterületű lakásban. Egyrészt mert a magasan elhelyezett polcok és tárolók nem lesznek útban, másrészt helyet spórolva töltik be a szerepüket.

A világos árnyalatok is kebelbarátainkká válnak egy kis lakásban, mert a világos színek optikailag nagyobbnak mutatják a szobát. Nem csak a falfestés során, hanem a szoba berendezéskor is ajánlottak a világos színek. Köztudott tény az is, hogy a tér megnagyobbítására a tükör az egyik legjobb lakáskiegészítő. Továbbá, hogy minél több a fény egy helyiségben, minél világosabbnak hat, amitől nagyobbnak tűnik majd a tér.

Az Orio 127752 tükör nagyon kedvelt ruházati üzletek vagy egyéb más divatáru üzletek körében is.

 

Éppen ezért fontos, hogy ne csak figyelmet, hanem anyagiakat is fektessünk a jó világításba. A cél, hogy minél több pontból érkezzen a fény! Ez fali, álló és asztali lámpát is igényelhet.

MERCURY 663676

Mi tudjuk, hogy a kis lakások berendezése igazán nagy kreativitást igénylő feladat, amit sok esetben csak szakemberek segítségével lehet kivitelezni. Miért? Mert sok szabályt és még több buktatót kell figyelembe venni! Ha kis alapterületből a maximumot kell kihozni a kényelmes élettér érdekében, forduljon hozzánk és kollégáinkhoz segítségért!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS