ADA AUSTRIA prémium ágy – Prémium alvás mindenkinek

ADA AUSTRIA prémium ágy – Prémium alvás mindenkinek

Az ADA AUSTRIA prémium tulajdonképpen minden, ami a jó éjszakai alváshoz szükséges.

Reggel, egy mély és pihentető alvás után, az új nap mindenki számára magától értetődően kipihenten és felfrissülve kezdődik. Mert a jó éjszakai alvás fontos az egészséges életvitelhez. Végül is életünk jó egyharmadát ágyban töltjük, így nem mindegy, hogy ez az időszak hogyan telik. A tökéletes alvásrendszer kiválasztásával (például ADA AUSTRIA prémium ágy) nagyban befolyásolhatjuk az életminőségünket! Az ADA a matracokhoz természetes faanyagot, nedvességet szabályozó anyagokat használ, amelyek támogatják a kellemes alvási környezetet és a prémium alvás lehetőségét.

Tömörfa ágyak a természetes helyiségklímához

A természetből származó anyagok ismerősek számunkra, nyugtató és relaxáló hatást fejtenek ki. Az ADA AUSTRIA prémium ágy és a Terra kollekció már a márkanevében is ezt a természetes trendet erősíti. Ám a természetes anyagokat modern dizájnnal ötvöztük, így ezek a tömörfa bútorok is eredeti előnyeikkel nyűgözik le a vásárlót. A fa lélegzik, megköti a szagokat és szabályozza az alvási klímát. A felesleges helyiségnedvesség felszívódik és lassan szabadul fel, amikor a levegő száraz. A tölgy vagy a bükk légáteresztő tulajdonságait csak a svájci kőfenyő pozitív hatása haladja meg. Természetes, illóolajainak köszönhetően a kőfenyő nyugtató illatot áraszt, amely nyugtatóan hat a közérzetre, és ezáltal támogatja az alvás mélyebb és pihentetőbb minőségét.

Az ADA nagy jelentőséget tulajdonít a felhasznált anyagok kiváló minőségének is.

Az ADA nagy jelentőséget tulajdonít a felhasznált anyagok kiváló minőségének is. A fa ökológiai, fenntartható erdőgazdálkodású, tanúsított beszállítóktól származik. Színezéséhez csak vízbázisú festéket használnak. A fafelület természetességének megőrzése érdekében is csak biológiai alapú olajokat használnak felületkezelőként. Ez megőrzi az eredeti jelleget és a természetes alvási környezetet.

A regeneratív alvás másik összetevője az ágy belső értéke.

A matrac kiválasztása nagymértékben függ a személyes jellemzőktől és alvási szokásoktól. Ilyen a magasság, a súly, az arányok, hiszen minden ember egyedi és másképp alszik. Pontosan ezért olyan matracra van szükség, amely egyedileg hozzáillik. Fontos, hogy a gerinc megőrizze természetes alakját a megfelelő alvási helyzetben. A helyes alvási helyzet és az éjszakai természetes mozgás biztosítása érdekében fontos a megfelelő matracszilárdság, amely elsősorban a testtömegtől függ. De a test felépítése is meghatározó szerepet játszik.

Az ADA matracok és ágykeretek tökéletes választást jelentenek a mindenkori igényekhez és alvási szokásokhoz.

Rugós, hideg hab vagy latex matrac? Típustól függően személyes preferenciákat is figyelembe lehet venni. Ha túl meleg van éjszaka, akkor a rugós matrac lehet a megfelelő választás. Ezt a légáteresztés és a rugalmasság különösen magas szintje jellemzi, ami azt jelenti, hogy csak azokon a helyeken süllyed, ahol arra szükség van. Ha viszont valaki éjszaka fázós, akkor jó kezekben van hideg hab vagy latex matrac választásával. A hideg hab tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalához, elszállítja a nedvességet, ugyanakkor kellemesen melegen tart. A természetes latexből készült matracok lágyabb érzést nyújtanak, amikor ráfekszenek, és antibakteriális tulajdonságaik miatt is kedveltek. Ezen felül, millió kis légbuborék biztosítja a természetes nedvességszabályozást.

Az ADA AUSTRIA prémium ágy, az ADA matracok és ágykeretek tökéletes választást jelentenek a mindenkori igényekhez és alvási szokásokhoz. Ne feledje! ADA AUSTRIA prémium ágy – prémium alvás.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS