TAPÉTA

It seems we can't find what you're looking for.

TAPÉTA

A tapéta ma már dizájn elem. Lakások, irodák, üzletek, éttermek, hotelek állandó kiegészítő elemei és a lakberendezési dizájn új trendjeiben is jelentős szerepet kapnak.

Tapétatípusok anyag szerint:

  • vinyl – poliészter
  • vlies – üvegszálszerű poliészter szerkezet – leginkább fürdőszobába
  • papír – (ilyen típust mi nem árusítunk)

Ha valaki adott méretet akar befedni a választott tapétával, mindig meg kell néznünk a szélességet, a hosszúságot, illetve a raportot (mintaismétlődést) is. Ahányszor elvágjuk a tapétát, annyiszor kell számolni a raportot. Például egy három darabba vágott tapétánál 2 raportot számolunk.

A tapétáink magas minőségűek, melyeknek egyik kiemelt előnye a tisztíthatóság.

Kategóriáink:

  • I – mosható
  • II – normál moshatóság
  • III – vegyszeresen is mosható

A tapéta segítségével kis költséggel, gyorsan hatalmas változást lehet elérni bármely enteriőrben. A tapéta nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy fantasztikus színei, mintái újjá varázsolják a megunt tereket.

A mai kor tapétái általában trendik, színesek és sokkal könnyebben távolíthatóak el a falról, mint elődeik. Egy tapéta színe és mintázata lehet kifinomult, visszafogott pontosan tükrözve a vásárló személyiségének jegyeit. Ám egy izgalmas tapéta akár hangsúlyos fókuszelemként is működhet, amely meghatározója lehet egy térnek.

Egy tapétát egy falon alkalmazva akár műalkotásként is felfogható. De a környezetbarát mozgalmaknak köszönhetően a természetes anyagokból készült falburkoló és tapétaanyagok is egyre népszerűbbek. Bárhol is alkalmazzuk a tapétát, ha megfelelően választottunk, akkor a lakberendezés egyik lényeges elemévé válik. De nem mindegy, hogy melyik helyiségbe milyet választunk. Döntésünket bútoraink stílusa, a szoba fekvése és az éppen aktuális lakberendezési trend is befolyásolhatja. Kollégáink törökbálinti üzletünkben mindig segítségére lesznek. Kérdezzen tőlünk bátran! Sok embernek az a véleménye, hogy a tapéták előnye a szakértelem kell a felhelyezésükhöz (mint a falfestéshez), viszont tartósabb és mutatósabb lesz a végeredmény. A tapéták kopásállósága és tartóssága sokkal jobb, mint a festékeké.

Kínálatunkban többféle alapanyagú és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől akár a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig.