ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÉTKEZŐ

It seems we can't find what you're looking for.

ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÉTKEZŐ

ADA bútorgyár Ausztria legnagyobb kárpitos bútorgyára, melynek termékei meghódították egész Európát. A prémium szegmensben a kanapék és ülőgarnitúrák mellett asztal, szék és étkezőpad is található. Az ADA Ausztria prémium étkező kollekció modelljeire is jellemző, hogy a legfrissebb trendeket követve, természetes anyagok felhasználásával adják át a legmagasabb komfortot. Az ADA Ausztria prémium étkező ötvözi a modern designt a természetes életmóddal, így hozva létre egy időtálló formavilágot.

A gyártás során felhasznált értékes fafajták, mind ellenőrzött, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, melyek az ADA gyár saját fűrésztelepén kerülnek feldolgozásra. A környezetbarát gyártás során, így elkészült exkluzív bútorok büszkén viselik a “Made in Austria” védjegyet, mely garantálja a legmagasabb minőséget, amit ez a kifejezés fémjelez.

A tömörfa megjelenése otthonunkban nem csak az eleganciát lopja be hétköznapjainkba, hanem közelebb hozza a természetet a rohanó hétköznapokban. Ez, a mindennapi stresszből hazatérve, megnyugtatja az embert. A gyártás során olyan alapanyagokkal dolgozik a gyár, mely a lehető legjobban megóvja a fa eredetiségét, természetes mivoltát.

Napjainkban egyre több otthonban a nappali és az étkező egy térben található. Az ADA Ausztria prémium étkezők és ülőgarnitúrák egységes hangulatot adhatnak az adott térnek. Ez annak köszönhető, hogy a felhasznált bőrök, kárpitok és faanyagok azonosak.

Az elegáns stílust a felhasznált magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja adja. A fa természetes melegséget sugároz, és kellemes hangulatot és biztonság érzetet teremt a nappaliban. Minden egyes darab egyedülálló, az egyedi erezetének köszönhetően, ezért saját történetét meséli el, és ez a “friss” karakter teszi lenyűgözővé.

Elegáns stílusát a felhasznált magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja adja. Ez jellemzi az ADA Ausztria prémium étkezők modelljeit is.

Az asztalok általában 3-féle méretben választhatók fém vagy tömörfa lábbal. A székek bevonata bőr, szövet, vagy az úgynevezett ”aqua clean” sokféle színben választható. Ezekről egyszerűen eltávolíthatóak olyan háztartási szennyeződések, mint pl. kávé, tea, csokoládé. Váza fém vagy tömörfa. Nem csak szék hanem étkező pad is rendelhető.