TOM TAILOR ÜLŐGARNITÚRA, KANAPÉ, FOTEL

It seems we can't find what you're looking for.

Tom Tailor ülőgarnitúra, kanapé, fotel

Általában a legfontosabb élettér a nappali a családok életében. Így a kanapé a fotel és a sokféle ülőgarnitúra kinézete az, ami igazán meghatározza ennek a térnek a hangulatát. Természetesen nem csak a hangulat a fontos, hanem az is, hogy a kényelmünket maximálisan kiszolgálják ezek az ülőbútorok. A Tom Tailor ülőgarnitúra ilyen termékcsalád.

Az ADA bútorgyár az ötven évvel ezelőtti kis gyárból mára Európa egyik legnagyobb bútorgyára lett. A gyáregységek alapterülete meghaladja a 150 000 négyzetmétert és több ezer alkalmazottjuk fáradozik azon, hogy elégedett vásárlók sokasága legyen Európa-szerte.

Az ADA gyáraiban készülő ADA ülőgarnitúrák és ADA ágyak nagyon kedveltek a vásárlók körében. Az ADA bútorgyár több neves designerrel együttműködve tervezi modelljeit. Tom Tailor és az ADA közös munkájának köszönhetően a Tom Tailor bútorcsalád.

A designer csapat és az ADA gyártó együttműködésből egy fiatalos modern vonalvezetésű bútorcsalád kerekedett ki. Ülőgarnitúrákat foteleket kanapékat ágyakat egyaránt közösen terveznek.

Ezek a kiváló minőségű termékek árban a fiatalabb korosztály számára is könnyebben elérhetőek. Az ADA bútorgyár által készített Tom Tailor kárpitozott bútorok nem csak modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek, de kifejlesztésüknél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre is.

A modellek sokszínűek, aprólékos kidolgozásúak, óriási elem- és szövetválasztékkal rendelkeznek.

Jól kombinálhatók az ADA Trendline, de akár még az ADA Prémium termékekkel is.

A Tom Tailor ülőgarnitúra és a termékcsaládba tartozó modellek között találunk stílusos egyedi kanapékat, de L alakú ülőgarnitúrát is. Nagyobb terekbe pedig U alakú ülőgarnitúrát is össze tudunk állítani a széles elemválaszték segítségével. A magas minőségre garancia, az ADA gyár által felhasznált kiváló minőségű anyagok és a precíz gondos gyártási folyamat.

A Tom Tailor által tervezett ágyak és ülőgarnitúrák vonalvezetése modern. Színekben előnyben részesítik az élénk színeket, de az nem jelneti azt, hogy egy visszafogott színvilágú lakásban nem lehetne betervezni ágyat kanapét, mivel különlegesen szép szürke és bézs árnyalatokat is lehet választani.

A Tom Tailor tervezőinek mottója: “welcome to the home of color”.

Az ADA mint gyártó pedig ezt mondja: “For us, furniture is simply the greatest”.

Üzletünk ezért nagy hangsúlyt helyez arra, hogy kiváló minőségű, strapabíró jól tisztítható és nagyon kényelmes garnitúrákat forgalmazzon, mindezeket olyan formában, hogy a modern kor nem csak kényelmi, hanem esztétikai igényeinek is megfeleljen.

Főleg modern vonalvezetésű bútoraink közkedveltek. Az ülőgarnitúrák és kanapék ADA, Tom Tailor és egyedi ülőgarnitúráink gazdag forma- és méretválasztékban, sokszínű bőr, szövet, műbőr és NLF borítással, rendelhetők, hogy Ön egyedi stílusban rendezhesse be nappaliját. Ülőgarnitúra-, kanapé-, fotel- és puffkínálatunk különböző funkciói és az egyedi méretű elemek megkönnyítik lakása kényelmének és stílusának kialakítását.