ADA COMBI ülőgarnitúra

ADA COMBI ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 203 x 338 x 163 cm

ADA COMBI ülőgarnitúra, kedvelt nyugat-európai modell, hazánkban is sokan keresik az széles méret és funkció választéka miatt.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra rendelhető RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben a földszinten.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai

Lehetőségek sokasága egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA COMBI ülőgarnitúrát azok a vásárlók választják, akik maguk is aktívan részt szeretnének venni az elképzelt ülőgarnitúrájuk formájának kialakításában. Ez egy olyan ülőgarnitúra, melynek az adott elemeiből kialakíthatjuk a számunkra leginkább megfelelőt. Mit is jelent ez?  Azt jelenti, hogy 7 karfa típus, 3 háttámla forma, 2 ülőfelület típus és többféle lábtípus közül lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőebbet.. Ezek  adott formai és funkiós elemek kiválasztásával is meghatározhatjuk, hogy milyen lesz a külső megjelenése az ülőgarnitúránknak. A garnitúránk kénelmi fokozatát is ezáltal magunk alakítjuk ki. Választhatunk állítható karfát, mely  kispárnaként is használható, mivel akarfa dőlésszögét be tudjuk állítani. A többi karfa  formájában és szélességében tér el egymástól. A háttámlák nemcsak magasságukban, de formájukban is különböznek, míg az ülőfelület keménységben, méretben és is formájában eltérő lehet. Magasabb vásárlóink az ADA COMBI ülőgarnitúrához  fejtámlát is rendelhetnek. A lábak anyaga lehet fa vagy fém, a fa lábak színét is kiválaszthatjuk. Kedvelt helytakarékos megoldás a vendégágy. A beépíthető polc is igen praktikus funkció. Az előrehúzható relax háttámla  tovább fokozza a kényelemet. A széles méretválasztéknak köszönhetően, kanapét is több méretben választhatunk. L alakú és U lakú sarkot is lehetséges kialakítani  az elemekből. Ezekhez pedig fotelt és ülőkét is tudunk ajánlani.

 ADA 6254 narancs U ADA 6254 U alak szürke ADA 6254 U  ADA 6254 U alak sötétszürke 

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI ülőgarnitúra letisztult vonalvezetésű, elemekből összeállítható ülőgarnitúra. Bármilyen méretű otthonba össze lehet állítani egy megfelelő méretű ülőgarnitúrát. L és U alakot is összekapcsolhatunk az elemekből. Kanapék többféle méretben is redelhetők ebből az ülőgarnitúra családból. Ágyneműtartót és vendégágyat kérhetünk a garnitúrába.  A sarok részbe előre húzható relax háttámlát is be lehet építeni. A modell egyedi elemjegyzékéből 16 féle sarkot lehet összeállítani. Természetesen, egyedi méretben is gondolkodhatunk, arra is van lehetőség. Az ADA COMBI külső megjelenését nagyrészben a vásárló döntései határozzák meg. A háttámla esetében három féle, a karfáknál hét típus közült választhatunk. Ezek között van keskenyebb és szélesebb és funkciós. A lábak lehetnek fából vagy fémből is, ezek is erősen meghatározzák a küllemet. Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozására sokféle lehetőség van, üzletünkben rengeteg bútorszövet, leather look, lemosható szövet, és bőr mintát tekinthet meg, így döntheti el, milyen legyen bútora végső megjelenése.

 ADA 6254 U alak szürke U részlet ADA 6254 háttámla ADA 6254 karfa ADA 6254 mozgatható karfa  

Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16 féle sarok
 • 4 féle kanapé
 • fotel
 • 2 féle ülőke
 • 4 féle nyaktámasz
 • funkciós karfa
 • nagyobbítható ülőfelület
 • vendégágy
 • beépíthető polc
 • 2 féle ülés
 • 3 féle háttámla
 • 7 féle karfa
 • 450 féle szövet
 • 50 féle leather look
 • 60 féle bőr

 ADA 6254 lila kanapék ADA 6254 fehér kanapék ADA 6254 L alak ADA 6254 L

Az ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alap változata RG 35hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre kerül. Ezen található a speciális üléskárpit amely termikusan erősített. Legkülső réteg pedig a kárpit.Az Ada 6254 ülőgarnitúra felár ellenében kétféle keményebb hideghabbal is rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA COMBI ülőgarnitúrát! 
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért! Egyedi méretben is rendelhető.
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.