ADA TRENDLINE ÁGY

It seems we can't find what you're looking for.

ADA TRENDLINE ÁGY

A kellemes pihenésnek, az energizáló alvásnak elengedhetetlen feltétele a megfelelő méretű és minőségű ágy, hozzá tartozó matraccal és ágybetéttel. Kiemelkedő fontossággal bír, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb termékeket. Ilyen lehet az ADA TRENDLINE ÁGY.

Ülőgarnitúráink és kanapéink mellett ezért egyedi formatervezésű ADA Trendline ágyakat és ágykereteket kínálunk Önnek.

Két fő ágytípust különböztethetünk meg: boxspring és hagyományos kialakításút.

A boxspring ágy magasabb fekvőfelületű. Alapként egy rugós, kárpitozott, matrackomfortú váz van a hagyományos ágykeret helyett. Erre kerül rá az Ön által választott matrac.

A hagyományos kialakítású ágyak esetén van egy ágykeret fejvéggel, beleillesztve egy ágyrács, és azon egy matrac. Ez a rendszer is lehetővé teszi a megfelelő komfort kialakítását.

Az ADA Trendline ágyak többféle méretben is rendelhetők, modern, minimál designnal. Ezesetben előre megadott gyártói méretek és kialakítások közül tud választani. A modellek között elérhető fix, illetve ágyneműtartós, tárolós kivitelű is.

Egyes modelleknél a fejtámla több választási lehetőséget is tartalmaz, hogy a termékek minél inkább megfeleljenek az Ön igényeinek. A legtöbb ágy már a gyártó által ajánlott, ráccsal és matraccal ellátott kivitelben kerül eladásra.

Amennyiben a luxus designt keresi, ADA Premium boxspring és hagyományos ágyainkból is válogathat. A szortimentből ajánlható, formatervezett ágyak mellett teljes mértékben egyedi kivitelezésű termékeket is megvásárolhat. Megváltoztatható bennük a fejvég mérete, az éjjeliszekrények kivitele és mérete, külső borításukat pedig többszáz-féle szövetből választhatja ki.

Matracaink kiemelkedően magas minőségűek, melyek túlnyomórészt zónázottak és klímasteppeltek. A hagyományos, könnyen elöregedő szerkezetet a 3D komfort vágás és a mikro-táskarugós rendszerek váltották fel. A komfort további emeléséhez toppereinkből választhat.

Ágyrácsaink közül választható fix és manuálisan állítható rugalmasságú kivitel, illetve rendelhető motorosan állítható fej- és lábvéggel rendelkező típus is.

Ágyaink mellé további kiegészítőket is kínálunk. A kiválasztott ágy kárpitjából rendelhető, hozzá stílusban is tökéletesen illeszkedő díszpárna és ágytakaró is, színben illő szőnyegjeink segítségével pedig még harmonikusabbá, szebbé varázsolhatja környezete és saját hangulatát.