ÁGY, MATRAC, ÁGYRÁCS

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

ÁGY, MATRAC, ÁGYRÁCS

ADA TRENDLINE, ADA PRÉMIUM, TOM TAILOR ÉS EGYEDI TERVEZÉSŰ ÁGYAK

ADA TRENDLINE ülőgarnitúráink és ADA kanapéink mellett egyedi formatervezésű ADA ágyakat, ADA ágykereteket kínálunk kedves vásárlóinknak, különböző méretben, szövet, bőr, illetve műbőrborítással. Az ágyakhoz rendelhető mind színben, mind formavilágban hozzáillő éjjeliszekrény, valamint ágyneműtartó is.

Másik fő márkánk a TOM TAILOR, amely különleges formatervezésű fiatalos vonalvezetésű modellekből áll. Vannak úgynevezett hagyományos és boxspring ágyak egyaránt ebben a kollekcióba.  Tom Tailor kanapékat, foteleket és ülőgarnitúrákat is lehet rendelni az üzletünkben, melyek hasonlóan az ágyakhoz fiatalosak trendik. Ezeket a Tom Tailor kanapé és ágy  is rengeteg méretben rendelhető és nagyon sokféle kárpittal.

Akik szeretik az igazán értékálló és bútorokat, azok pedig a az ADA Ausztria Prémium kollekcióból választhatnak. Ezek főleg tömörfa és bőr ágyak. Elegáns letisztult vonalvezetésűek. Egyaránt van hagyományos ágykeret ráccsal és matraccal, de a boxspring ágyak itt találhatók meg a legnagyobb számban.

A boxspring ágy már motorosan állítható fekvőfelülettel, ágyneműtartóval is választható. A fejtámlák és lábak is variálhatók, illetve már ezek között a boxspring ágyak között is van alacsonyabb és magasabb fekvőmagasságú.

Ezeken a gyártókon kívül még kínálunk egyedi tervezésű és gyártású ágyakat is. Ezek az ágyak többnyire ágyneműtartósak. Sokféle szövettel választhatók és az átlagostól is nagyobb mértékben megoldhatók az egyedi igények. Akár önmaga is lehet saját ágy megálmodója.

Ágyak egyedi méretben, az Ön igényeihez igazodva

A kellemes pihenésnek, a pihentető alvásnak elengedhetetlen feltétele a megfelelő méretű és minőségű ágy, hozzá tartózó minőségi matraccal és ágybetéttel. Ezért, kiemelkedő fontossággal bír, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő ágyat, ágykeretet. Ebben szeretnénk a segítségére lenni.

Az ágy kiválasztásánál sokszor nehézségekbe ütközünk. Milyen a jó ágy, az lesz-e a minden tekintetben megfelelő megfelelő, amelyik tetszik? Sok-sok kérdés merül fel egy új ágy kiválasztásával kapcsolatban, de leggyakrabban azzal a problémával találkozunk, hogy a hálószoba mérete kicsi, így egy kisebb méretű ágykeretet lehet csak betenni, mint amit szeretnénk, vagy esetleg az ágyhoz tartozó funkciók, kiegészítők közül kell valamit elhagynunk.

E probléma megoldásához nyújtunk Önnek segítséget azzal, hogy nálunk az ágyak egy része egyedi méretben is elkészíthető, modern, minimál designnal. A kiválasztott ágykerethez, igény szerint, ágyneműtartót is készítünk Önnek. Figyelembe kell azonban venni, hogy a kiválasztott egyedi méretű ágyhoz, ágykerethez méretben igazodó matrac és ágyrács szükséges.

Az egyedi készítésű, formatervezett ágyaink mellett forgalmazunk minőségi, kész matraccal és ágybetéttel ellátott darabokat is. Az ágyak borítása a szövettől a műbőrön át, a bőrig számtalan lehet. A színeket és az anyagokat, ezen design bútoraink esetében is a mintakollekcióból tudja kiválasztani, hogy a megvásárolt ágy, az Ön elképzeléseinek minden tekintetben, maximálisan megfeleljen.

Hálószoba, ahol valóban feltöltődhet

Design bútor kínálatunkban, az egyedi formatervezésű ADA Trendline  ágyak, ágykeretek mellé további kiegészítőket is kínálunk. A kiválasztott ágy kárpitjából rendelhető, hozzá stílusban is tökéletesen illeszkedő díszpárna vagy ágytakaró is, melyek segítségével még harmonikusabbá, szebbé varázsolhatja szobája, környezete és saját hangulatát.

Design bútorainkkal teljessé teheti hálószobája berendezését. Ágyaink és ágykereteink mellett minőségi, egyedi formatervezésű ADA éjjeliszekrény, ADA ülőgarnitúra, ADA kanapé és polc kínálattal állunk rendelkezésére. A televízió részére fali paneleket, valamint virágládákat és kisebb szekrényeket is kínálunk, amik egyedi tervezés alapján a kért méretben és színben készülnek el Önnek. A hangulat fokozásához, az összkép teljessé tételéhez pedig, színes szőnyegek és egyedi lámpák széles választékából választhatja ki a legmegfelelőbbet.

A magas minőségű, egyedi design bútor kínálatunkból olyan hálószobát rendezhet be, melyben valóban feltöltődhet és mindezt rendkívül kedvező áron.