A helytakarékos Ragni kisasztal

A helytakarékos Ragni kisasztal kellőképpen feldobhatja a teret. - Rio Design Áruház

Az előszoba az egyik legfontosabb része a háznak, hiszen ide érkezünk meg legelőször. Pontosan ezért kell nagy hangsúlyt fektetnünk az előszoba ideális kialakítására.

Kellemes, világos bútorokkal és megfelelő dekorációs elemekkel ezt könnyedén megtehetjük. Kisebb otthonoknál sokszor okozhat ez problémát, de egy helytakarékos Ragni kisasztal kellőképpen feldobhatja a teret. Jelen esetben tökéletes megoldásnak bizonyult a kis terű előszoba berendezése Ragni kisasztallal és a hozzá illő székkel. Sötét színének köszönhetően egy kellemes kontrasztos hatást értünk el. A falak világos mivoltából kifolyólag és a tükör elhelyezése miatt a teret kiválóan nagyítja optikailag.

A helytakarékos Ragni kisasztal 45 cm széles és 60 cm magassággal rendelkezik, ezért legyen szinte bármekkora a rendelkezésre álló terünk, a Ragni kisasztal tökéletes választásnak bizonyulhat. Igény szerint természetesen a méreteken tetszőlegesen lehet változtatni. Vonalvezetésének és méretének köszönhetően szinte bármilyen stílusú helyiségbe ideális választás lehet. A helytakarékos Ragni kisasztal vázát többféle anyagból lehet rendelni. Mint például: bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető.

Fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja a leginkább igényeihez illeszkedő bútort, ezért bármilyen egyedi színben is választható a helytakarékos Ragni kisasztal. Ezzel lehetőség van a már meglévő bútorok, székek színéhez igazítani a Ragni kisasztal színét. Ez úgy is lehetséges, hogy a meglévő bútor kis darabkájához számítógépesen készítünk színmintát.

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen szemügyre vegye a helytakarékos Ragni kisasztalt, vagy megnézze, milyen hatást kelt más székekkel, bútorokkal kombinálva. Amint a képen is látszik, a minőségi textilbőrrel kárpitozott világos tónusú szék jól illik az asztalhoz is. Üzletünkben számos asztal és szék közül választhatja ki a legideálisabbat.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS