A mindig stílusos Uránusz átlósan savmart dohányzóasztal 

Rio Design - stílusos Uránusz átlósan savmart dohányzóasztal 

A lakberendezésben számos új lehetőséget nyújt a páratlan stílussal rendelkező Uránusz átlósan savmart dohányzóasztal.

Az Uránusz dohányzóasztal anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér és savmart üveg. Dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető ez a dohányzóasztal, felár ellenében. A faanyagokat igény szerint különböző színekre pácolhatjuk. A felületkezelés során a fa természetes és egyedi mintázata megmarad, de az asztal mégis sokféle színű lehet, így válik nagyon egyedivé a megvásárolt dohányzóasztal. Legkedveltebb színeink: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín. Bár az asztal pácolás nélküli kivitelben is választható, ebben az esetben a fa természetes színe jobban érvényesül, így aztán egy roppant érdekes, natúr darabot kaphatunk.

Fontos számunkra, hogy vásárlóinkat segítsük, hogy megtalálják a számukra leginkább tetsző bútorokat. Éppen ezért üzletünk specialitása, hogy a dohányzóasztal egyedi színben is rendelhető. Ez azt is jelentheti, hogy a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét.

Az stílusos Uránusz átlósan savmart dohányzóasztal alapmérete: 90 x 90 cm, magassága 30 cm, bár ezeken a méreteken tetszőlegesen lehet változtatni. Ezekre az asztalokra egyedileg adunk árat. A dohányzóasztal legkiemelkedőbb praktikus tulajdonsága az asztal lábazatába rejtett és külön rendelhető fiók, amely rendkívül hasznos, mert sok apró dolgot tárolhatunk benne.

Az üzletünkben kaphatók ADA és Tom Tailor ülőgarnitúrák színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, így összhangba hozható az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal.

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen megnézze az stílusos Uránusz átlósan savmart dohányzóasztal minden apró részét.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes