A letisztult és elegáns Power üveglapos dohányzóasztal

Az elegáns Power üveglapos dohányzóasztal.

Ez a dohányzóasztal egy egyedi asztal, melynek az üveglap könnyed és elegáns megjelenést ad.

Kialakításának köszönhetően a Power üveglapos dohányzóasztal remek kiegészítője ennek a kellemes és vidám színekben gazdag kávézósaroknak. Különösen javasoljuk, ha szeretnék, hogy a szőnyegből vagy a padlóból minél nagyobb felület látszódjon. Az elegáns Power üveglapos dohányzóasztal kisebb terekbe is tökéletes választás, mert átláthatósága miatt nem csökkenti a térérzetet. Az asztal lapja lehet víztiszta vagy savmart üveg. A fából készült részek bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagból állnak. Utóbbi feláras kivitel.

A részek többféle pácszínnel választhatók. Általában, a képen is látható, sötét dió szín a legkedveltebb vásárlóink körében. A színek választékában nincs határ, mert sokféle szín közül lehet még választani: wenge, világos dió, cseresznye, mahagóni vagy akár natúr. Mivel az elegáns Power üveglapos dohányzóasztal az egyedi méretek mellett egyedi színben is rendelhető, így a már meglévő bútorokhoz is lehet igazítani a pác színét, amivel még jobban hangsúlyozhatjuk otthonunk stílusát, vagy akár otthonosabbá tehetjük azt.

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen megtekinthesse a dohányzóasztalt, vagy megnézze azt más bútorokkal kombinálva. Amint a képen is látszik, a dohányzóasztal és a különleges kárpitozású szék, remekül mutatnak együtt. Üzletünkben számos asztal és szék közül választhatja ki a legideálisabbat.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS