Egyedi megjelenésű Stage dohányzóasztal

A legideálisabb bútor - A minimalista Stage dohányzóasztal.

Az egyedi megjelenésű Stage dohányzóasztal egy letisztult formájú, tökéletes funkcionalitású dohányzóasztal.

Előnye, hogy egyszerű stílusának és küllemének köszönhetően a Stage dohányzóasztal könnyedén beilleszthető szinte bármilyen stílusú otthonba és bútorok közé. Legyen szó romantikus vagy akár modern dizájnról. Hosszúkás formája különösen a bútorok, kanapék előtt mutat nagyon jól, de sarok ülőgarnitúrák elé is remek választás. Egy kis terítővel és egy csokor virággal tökéletes dekorációs elemként funkcionálhat amellett, hogy maradéktalanul betölti a dohányzóasztal igazi szerepét is.

Az asztal alapváltozata 130 x 60 cm, aminek 30 cm a magassága. De egyedi árkialakítással, egyedi méretváltozat is kérhető. Az asztal magassága az üzletünkben kiállított modern ADA ülőgarnitúrák ülésmagasságához van igazítva, de a minimalista Stage dohányzóasztal igazán jól mutat bármely 35-55 cm ülésmagasságú ülőgarnitúra előtt is.

Az egyedi megjelenésű Stage dohányzóasztal alá, felár ellenében, fiókot is lehet kérni. Így azon felül, hogy ezzel egy praktikus és helytakarékos megoldást érhetünk el, asztalon tarthatjuk dísztárgyainkat, míg a használaton kívüli, kevésbé esztétikus tárgyakat a fiókba pakolhatjuk.

Az asztal lapja 10 cm vastagságú fafurnéros anyag, mely lehet bükk vagy tölgyfa anyagú, sokféle színre pácolva. Dió furnéros anyagból is készülhet az asztal, ez azonban feláras a bükk és tölgy kivitelhez képest.

A pácolás színe is sokféle lehet: sötét dió, wenge, cseresznye, világos dió, stb. Így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

További ötletekért és információért látogassanak el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és