Székek és TV-szekrény mediterrán otthonban

Narancssárga székek és TV-szekrény egy mediterrán otthonban

Az egyszerű formák és a minimalista vonalak valódi minőséget takarnak, legyenek azok székek vagy a TV-szekrény.

Az enteriőr kialakítása során minden berendezési tárgyból olyat választottak, ami tapasztalataik szerint hosszú távon kiállja az idő próbáját. A helyiségben egyértelműen a narancssárga szín dominál. Ebben a mediterrán otthonban ilyen színű a függöny, a kanapé, a bárszékek a székek és még a TV-szekrény egy része is.

A különböző pontokon elhelyezett élénk szín rendkívül jól harmonizál a fehér fallal és faszínű ajtókkal, asztallal. Attól még, hogy a narancssárga egy igen vibráló szín és sokan félnek bevinni az otthonukba, itt láthatjuk, hogy mennyire elegánsan tud mutatni, ha ízlésesen alkalmazzuk és épp annyit, hogy az már nem kelti a túlzás érzését.

A Mirca TV-szekrény letisztult formavilágával és egyszerű kialakításával, modern elemként, remek kiegészítés lehet egy mediterrán otthonban.

Középső, üvegfelületes része több színben is rendelhető, mint például narancssárgában. A Bangkok székek is jó választások lehetnek, ha otthonunkat nem mindennapi színekkel képzeljük el, hiszen ezek a székek is rendelhetőek többféle színű és többféle anyagú kárpittal is, mint például bőrrel, leather look-kal, lemosható textilbőrrel vagy akár szövettel is. Emellett a székek lábának színéről is dönthetünk, ezáltal kiválaszthatjuk, hogy az adott helyiségbe melyik szín passzolna leginkább.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS