Lényeges a megfelelő étkezőasztal kiválasztása

Lényeges a megfelelő étkezőasztal kiválasztása. Ön foglalkozik vele?

Sokan néha nem is vágyunk másra egy kimerítő nap után, csak egy meghitt, kellemes vacsorára a családdal, barátokkal. Pontosan ezért nagyon lényeges a megfelelő étkezőasztal kiválasztása.

A Power étkezőasztal egyedi tervezés alapján került gyártásba, ezért egyedül nálunk elérhető. Az asztal vázát többféle fafurnéros anyagból lehet rendelni. Ezek közül a leggyakoribbak: bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető. Fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja a leginkább hozzá illő bútort! A megfelelő étkezőasztal kiválasztása hasonlóan fontos, ezért bármilyen egyedi színben is választható a Power étkezőasztal. Ezzel lehetőség van a már meglévő bútorok, székek színéhez igazítani az asztal színét. Ez úgy is lehetséges, hogy a meglévő bútor kis darabkájához számítógépesen készítünk színmintát.

A Power étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, melyhez igazodik a káva 12 cm szélessége. Ez standard méret, de 10 x 10 cm lábakkal javasoljuk a kisebb méretben készülő asztalok esetében, mert az összhatás és stabilitás tekintetében ez a praktikusabb méret. Az étkezőasztal standard leggyakrabban rendelt méretei a következők: 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztal 78 cm magassággal készül. Ezektől a méretektől teljesen eltérő méretekben is készülhet az étkezőasztal. Ezekre a méret megadás után tudunk csak árat adni.

A Power étkezőasztal nem csak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzol asztal és telefonasztal formában is készül. Az egy térben lévő nappali, étkező részekbe így szép összhangot lehet teremteni, ha az asztalcsalád további elemeit használjuk. Az üveges étkezőasztalt, különösen ajánljuk kisebb, zártabb terekbe, mert az asztallap átláthatósága miatt nagyobbítja a teret. Nagyobb lakásokban elegáns hangulatot sugároz.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és