A nappali központi eleme az étkezőasztal

A nappali központi eleme a Power étkezőasztal

Mi sem kellemesebb érzés, mint egy nagyterű, világos és vidám stílusban berendezett házban ebédelni vagy egy nehéz nap után a kanapén pihenni.

A színek és formák összhangja szemmel látható. A világos árnyalatú falak és a hozzájuk illő kanapé és székek színei egy egészen letisztult, elegáns és egymáshoz illő összhatást alakítanak ki. A nappali központi eleme a fekete színű Power étkezőasztal remekül ellensúlyozza a világos színeket. Az étkezőasztal nyújtotta tökéletes kontrasztos effektus igazán elegánssá és izgalmassá varázsolja a kinézetet.

A Power étkezőasztal, amely sok esetben lehet a nappali központi eleme, 14 mm vastagságú üveglappal rendelkezik. Minőségi üvegből készül, emiatt ideális választás lehet a tér optikai növelése céljából. A mind színben, mind formában hozzá illő székek teljesen kiegészítik egymást. Az étkezőasztal legnépszerűbb színei a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea színek. Viszont akár már meglévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét. Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. Az üzletben is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választani.

Mindenképpen érdemes eljönni üzletünkbe, mely a törökbálinti MaxCitybe földszintjén található, hogy személyesen is megtekinthesse dísztárgyainkat, asztalainkat, a kanapé kialakítását vagy megnézze más elemekkel kombinálva. Üzletünkben akár a nappali központi eleme is kiválasztásra kerülhet. Emellett számos kanapé, dísztárgy és asztal közül szemezgethet az Ön számára legideálisabb stílussok közül.

További ötletekért, inspirációért, információért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

A nappali központi eleme az étkezőasztal mellett az impozáns festmény

 

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS