Az igazán férfias lakás bútora is a Tom Tailor kanapé

Bútoraink otthonokban - Az igazán férfias lakás bútora is a Tom Tailor kanapé

A Tom Tailor Heaven Style kanapé hibátlan választás, bármely otthonba.

Egy igazán férfias lakás bútoraként is tökéletes, melyre példa a képen látható nappali. Ennek a lakástulajdonosnak egy markáns, férfias lakás volt az álma. Saját bevallása szerint szereti a sötétséget, így a lakásban inkább a sötét színek dominálnak. Ezekhez választott egy Tom Tailor kanapét, melynek rozsdabarna színű szövet kárpitja van. Ez tökéletesen passzol a kanapé mögötti főfal mintás tapétájához, valamint a szemközti fal fahatású burkolatához is.

A kanapé és a hozzátartozó puff kényelmesen betölti a társalgót, így a tulajdonos nem is akart mellé textíliákat, szőnyeget vagy sötétítőfüggönyt. A Tom Tailor kanapéhoz többféle funkcionális elem is kérhető, ilyen például a puff is, mely ebben a lakásban is megtalálható. A puff nem csak lábtartóként vagy ülőfelületként funkcionál, de egy plexi lappal asztallá is alakítható. A tulaj azonban nem az asztal funkció miatt szerette volna a puffot. Így egy dohányzóasztal is beszerzésre került.

A dohányzóasztal egy Uránusz három részes dohányzóasztal, mely szintén beleillik a férfias lakás bútora színvilágába. Az asztal standard méretén szabadon lehet változtatni, így akár hozzá igazítható egy adott termékhez vagy már egy meglévő ülőgarnitúrához. Alapanyagát tekintve kérhető tölgy vagy bükk fafurnérból is, melyeket lehetőség van több féle színre pácolni. Így megmarad a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal sokféle színű lehet a pácolástól függően. Ebben a nappaliban egy szürke színű változat egészíti ki a Tom Tailor Heaven Style kanapét.

Természetesen nem csak a férfias lakás bútora lehet a Tom Tailor kanapé, nemtől, kortól függetlenül bárki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes