Egy fiatal lány lakása a Rio Design-ból

Rio Design - Egy fiatal lány lakása a Rio Design-ból

Különleges változás egy fiatal lány életében, ha saját lakásba költözik.

Számunkra pedig megtisztelő lehetőség, hogy egy fiatal lány lakása, illetve első otthonának berendezése a Rio Design áruházából származik és tanácsokkal segítséggel láthatunk el egy szárnyaló fantáziát. Mindez természetesen annak érdekében valósult meg, hogy a berendezés egy igazán a személyiséghez passzoló otthont teremtsen, egy funkcionális térben. Így lett a lakás a fiatal hölgy önarcképe.

A fiatalok nagyon szeretik a Toni étkezőszéket, mert kényelmes egyszerű vonalvezetésű és igazán változatos színben, kárpittal és favázzal rendelhető. Természetes volt, hogy olyan bárszéket választ ebbe a térbe, amely tökéletes párja az étkezőszéknek. A sötét wenge székvázhoz színben passzoló étkezőasztal került, ami a Control nevet viseli. Ez az étkezőasztal olyan egyedi termékünk, mely fix és nyitható változatban egyaránt rendelhető.

A merőlegesen tagolt asztallap jól ellensúlyozza a zömök lábakat. Borítása többféle fafurnéros anyagból készülhet. Bükk, a tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is rendelhető. Elég rá a sima, selyemfényű lakk, mert így szépen kirajzolódik a famintázat. Az étkezőasztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, de a kisebb méretek 10 x 10 cm-es lábakkal is rendelhetőek. Magassága 78 cm. Fix és nagyobbítható változat is létezik, ezek mérete: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm. Az asztallap mérete 40-50 cm-vel bővíthető. Egyedi árajánlat alapján egyedi méretben is készülhet, hiszen ez cégünk saját terméke.

Örömmel tölt el bennünket, ha egy fiatal lány lakása a Rio Design-ból áll fel.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS