A rendezett otthon – Kis kanapé és dísztárgyak

A rendezett otthon - Kis kanapé és dísztárgyak

Sokan gondolják azt, hogy egy kisebb teret sokkal nehezebb berendezni, mint egy nagyobbat.

Igaz, számolnunk kell azzal, hogy nem biztos, hogy ami a nagyobb lakásoknál működik, a kisebbeknél is jól mutat majd. Pedig a titok kulcsa az ideális forma-, szín-, és a dísztárgyak összeállításában rejlik. A jól használt színek segítségével, egy kis kanapé és dísztárgyak megfelelő kiválasztásával már nem lehetetlen küldetés egy kellemes, rendezett otthon kialakítása. Ahogy a képen is láthatjuk, a kanapé egy igazán karakteres darab. Színében is tökéletesen beleillik a szoba stílusába. Erőteljesen szimmetrikus formáját világos színű, és a fal árnyalataival megegyező színű párnákkal remekül sikerült lágyítani.

Beláthatjuk, hogy a rendezett otthon egyik alapfeltétele a megfelelő kanapé kiválasztása.

A Heaven Style kanapék a legkedveltebb ülőgarnitúra-típusokhoz tartoznak. A méretekből kifolyólag (XL, M, S) kis kanapé választására is lehetőség van.  A szögletes vonalvezetésének és mély ülőfelületnek köszönhetően nem csak kiváló dekorációs elem, de felettébb kényelmes kanapé is. Hatalmas méretválasztékának hála akár a kisebb vagy nagyobb helyiségek központi elemévé is vállhat. Kialakításának csak a képzelet szabhat határt, mert akár 300 féle színben is rendelhető. Tökéletes összképet érhetünk el, ha Heaven Style kanapénkat Toni székkel kombináljuk. A Toni szék egy igazán szép formájú, kényelmes ülőkomforttal rendelkező szék. Tölgy vagy bükkfából készül a váza, melyre egy igazán komfortos ülőfelület került kialakításra. Szinte korlátlan lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi széket „állítsunk össze” és arra is, hogy a már meglévő bútorainkhoz teljes mértékben hozzáigazítsuk a designt, a színeket.

Kínálatunkban számos kanapé közül válogathat, legyen szó szimmetrikus, elegáns vagy klasszikus formákról. Dísztárgyak segítségével még kellemesebbé varázsolhatják otthonunkat. Egy kellemes Variety képkerettel megmutathatjuk igazi személyiségünket.

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen megtekinthesse dísztárgyainkat, a kanapé komfortját vagy megnézze más elemekkel kombinálva. Üzletünkben számos kanapé és dísztárgy közül választhatja ki az Ön számára legideálisabbat.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS