Marokkói hangulat és a Tom Tailor kanapé

Ruo Design - Marokkói hangulat és a Tom Tailor kanapé

Az igazi marokkói hangulatot idéző nappaliba is tökéletes választás ez a modern kanapé, ami nem más, mint a Tom Tailor Heaven Style.

A szentendrei lakópark lakásának nappalijában legszembetűnőbb elem a marokkói mintás szőnyeg. Ehhez egy hasonló stílusú cédrusasztal is társul, valamint olyan kiegészítőkkel van díszítve a szoba, ami még inkább Afrika világát idézi. Habár a Tom Tailor kanapé egy valóban modern kanapé, mégis tökéletesen passzol ennek a nappalinak a marokkói hangulat hatásához.

A nappali a tetőtérben helyezkedik el, így nem volt egyszerű a berendezése. Szerencsére a fiatalok, akiké a lakás, nem hoztak magukkal hatalmas, termetes szekrényeket. Így a berendezésnél még inkább koncentrálhattak arra, hogy a tetőtér adottságait kihasználják. A szobában körbe gipszkartonból épített polc- és tárolórendszer került, mely lehetővé teszi a hely kihasználását, de mégsem zárja keretbe, nem zsúfolja össze.

Annak ellenére, hogy a szoba nem túl tágas, miután bekerült egy Tom Tailor Heaven Style kanapé sem tűnik sokkal kisebbnek. A sötét színű szövet kiválóan illeszkedik a nappali marokkói hangulat designjához. Arról nem is beszélve, hogy a kanapé sötét színű falábai megegyeznek az asztal színeivel, így igazán tökéletes az összhang. Ami pedig még jobban feldobja a kanapét az nem más, mint az elütő színű sárga párnák. A sok sárga színű párna nagyszerűen passzol a marokkói mintás szőnyeghez is.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

Marokkói hangulat és a Tom Tailor kanapé

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy