Egy otthon, ahol szinte minden a Rio Design áruházból van

Rio Design - Egy otthon, ahol szinte minden a Rio Design áruházból van

Mindig nagy öröm, ha valaki olyan terméket talál nálunk, amibe elsőre beleszeret.

De az sem ritka, hogy a valakinek a teljes otthona a Rio Design áruházból származik. Így volt ez ebben az esetben is. Nem csak az ülőgarnitúra, hanem a dohányzóasztal, a bárszékek, az étkezőasztal és az étkezőszékek is tőlünk származnak.

Ráadásul ezek mind-mind népszerű termékek, amelyek most egy térben találkoztak össze referencia értékű lakberendezési példaként. A képen látható népszerű Uránusz dohányzóasztal egyik elemrésze különleges kialakítású tárolóval rendelkezik. Ebben folyamatosan cserélhetjük a díszítő elemeket, kavicsokat, kagylót kedvünk szerint, vagy például az évszakoknak megfelelően.

A fotón jól látható, hogyan néz ki az úgynevezett fatetős Bangkok (fabetétes) szék közelről az otthon funkcionális darabjaként. Ez a termékünk sem csak azért népszerű, mert szép, hanem azért is, mert kényelmes és nagyon kedvező áru termék. Stílusa szinten minden lakásba beilleszthető. Méreteit tekintve 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Sokféle kárpitozással rendelhető. Bőrrel, leather lookkal, lemosható textilbőrrel és szövettel.

Így elmondhatjuk, hogy az otthon velünk, a Rio Design-nal lesz teljes.

A Power étkezőasztalt pedig talán már be sem kell mutatnunk, ahogy a Rio Design áruházból származó Tom Tailor kanapéról is rengetegszer írtunk már.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! A Rio Design áruház a törökbálinti MaxCity földszintjén található és tekintse meg kínálatunkat személyesen is!

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS