A szépség titka a bőr

Rio Design - A szépség titka a bőr

Mint azt egyik hírünkben már elmondtuk a legmagasabb kategóriát a bőrök képviselik a kárpitok között.

Az ülőgarnitúráinkhoz és székeinkhez felhasznált bőrkárpit alapanyaga jó minőségű marhabőr, melyek többféle vastagságban és számtalan színben választhatók. Van a kínálatunkban normál és long life típusú bőr is. Sokan azt mondják, hogy a belső terekben a szépség titka a bőr.

Aki kedveli a bőrt az biztos lehet benne, hogy igazán hosszú élettartamú bútora lesz. Pontosan ezért esett a választás ebben az otthonban is erre a kárpitra. Az sem volt gond, hogy a bőrkárpit az étkezőbe kerül, mert a bőr bútorok jól tisztíthatók. Vizes ruhával is le lehet törölni róluk a szennyeződéseket.

A sötét szőnyeg és a sötétebb vázzal rendelkező, de üveges polcrendszer kontrasztos világos bőrkárpittal ellensúlyozódik. Így szinte az egész tér az üveg, a fa és a bőr anyagának bűvöletében áll, amit viszont a puha és sötét színű szőnyeg hoz egyensúlyba. A világos étkezőszékek barna kédert kaptak, így igazán passzolnak a térbe. A Power asztal faváza és üveglapja pedig már önmagában is ötvözi a fa és az üveg egyedi világát.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti további bútorainkat is.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy