Az Otthon magazin címlapján a Heaven Style ülőgarnitúra!

Az Otthon magazin címlapján a Heaven Style ülőgarnitúra!

Ismét címlapon a Rio Design egyik kanapéja.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy az Otthon magazin ennek a számának címlapján a olyan Heaven Style ülőgarnitúra kapott helyet, amit a mi áruházunkban vásároltak meg. Ez a földszínű Tom Tailor Heaven Style kanapé tökéletes választás lehet a növénykedvelőknek, akik otthonukat szívesen gazdagítják különböző buja, zöld növényekkel. A környezethez közel álló barna, természetes hatást kelt a helyiségben és az ízlésesen elhelyezett virágokkal és növényekkel olyan érzésünk lehet, mintha a szabad levegőn lennénk pihenés közben.

A Tom Tailor divatmárka betört a bútorgyártás piacára is és nem csoda, hogy mennyire sikeres. Fiatalos, letisztult dizájnjával rögtön rabul ejti a bútort kereső vásárlót. A mindig friss stílusú és divatos bútorok remek kellékei lehetnek otthonunknak. Segítségükkel nem csak mi érezzük magunkat fenségesen otthon, hanem a vendégeket is el lehet kápráztatni egy-egy izgalmas berendezésbeli megoldással.

Sokféle mérete miatt, a Heaven Style ülőgarnitúra kis alapterületű nappalikba ugyanannyira ideális, mint nagyobb terekbe. Az Otthon magazin címlapján szereplő darab és néhány dekorációs párna segítségével, amely hasonlóan földszínekben, zöldben, fehérben vagy barnában pompázik, tökéletes összhangot teremthetünk a nappalinkban.Praktikussága fontos szempont, hiszen vendégággyal és ágyneműtartóval is kiegészíthető. Az ülőgarnitúra egyenes vonalvezetése, modern kubusos formája bármely stílusú helyiségbe könnyen beilleszthető. Az ülőgarnitúrához két méretben passzoló puffot is választhatunk, mely ideális lábtartóként, valamint ülőkeként is szolgál. A puffra plexi lapot is kérhetünk, így asztalkaként is tudjuk használni. 112 cm-es mélységével magas növésű vásárlóink között is népszerű választás.

További ötletekért és inspirációért látogasson el Facebook oldalunkra is és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS