Kontrasztos otthon modern Tom Tailor kanapéval

Kontrasztos otthon modern Tom Tailor kanapéval

A képen látható lakás nappalijában több, a Rio Design áruházából származó lakberendezési tárgy található.

Az első dolog, ami feltűnhet, ha a képre nézünk, az a színek tökéletes kontrasztja. A nappali bal oldala összességében sötétebb színű bútorokból és falból áll. Ezt a különleges és futurisztikus tapéta még dominánsabbá és extravagánsabbá teszi. A szoba bal oldala pedig, mind falszínben, mind bútorokban világos és visszafogott. A Tom Tailor Heaven Style kanapé bézs színű kárpitozása még nagyobb hangsúlyt fektet a kellemes, de mégis szembetűnő kontrasztra. Ez a kontrasztos otthon ideális lakhely lehet minden laza, merész stílusú, fiatalos embernek. A nappali megteremtése a modern Tom Tailor kanapéval valósult meg.

A Tom Tailor márka a ruhagyártásban és a bútorgyártásban is hatalmas sikereket ért el. Fiatalos, letisztult dizájnja hamar a vásárlók kedvence lett. Ezeket a prémium kategóriájú bútorokat megtalálhatja nálunk is a Rio Designban.

A modern Tom Tailor kanapéval háromféle méretben (S, M és XL) élvezheti a pihenést. Ez az ülőgarnitúra kényelmes, pihentető lazítást ad otthonunkban. Sokféle mérete miatt, kis alapterületű nappalikba ugyanannyira ideális, mint nagyobb terekbe. Praktikussága abban is megmutatkozik, hogy vendégággyal és ágyneműtartóval is kiegészíthető.

A kanapé előtt helyezkedik el a Power dohányzóasztal, ami hosszában és magasságában is pontosan passzol az ülőgarnitúrához, ezzel is segítve a kontrasztos otthon kiegyensúlyozottságát. Ez a dohányzóasztal modern kialakításával és letisztult formatervezésével kiemelkedő éke lehet otthonunknak.

A kontrasztos otthon még egy fontos és szembetűnő eleme az exkluzív csillár, amit szintén üzletünkből szereztek be a lakás berendezésekor, de sajnos már nem gyártják.

Ha további újdonságokról, hírekről szeretne tájékozódni, látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes