A Tom Tailor kanapé, mely minden nappalihoz tökéletes

Rio Design - A Tom Tailor kanapé, mely minden nappalihoz tökéletes

Mi más is lehetne az otthoni közösségi élet legfontosabb színtere, mint a nappali?

Ezért is fontos a kialakításnál egy olyan kanapét választani, ami tökéletesen passzol nem csak az ízlésünkhöz, de a lakás minden szegletéhez is. A képen látható belvárosi lakás nappalijának középpontjában egy Tom Tailor Heaven Style Xl kanapé áll. A nagy térben szinte fel sem tűnik, hogy egy nagyobb méretű kanapéról beszélünk. A nagy ablakokkal ellátott világos térben a lágyabb, világosabb színek dominálnak. A kanapé pedig tökéletesen illik ebbe a színvilágba, így a tér egy még tágasabbnak tűnő verzióját értük el vele. Ennél a kanapénál előny, hogy bőséges kárpit-színválaszték áll rendelkezésünkre, így az ízlésünkhöz megfelelőt választhatunk. Valamint modern vonalaival tökéletesen illeszkedik a már meglévő bútorainkhoz és minden nappalihoz is.

A letisztult és eleganciát sugárzó Tom Tailor Heaven Style kanapé nem csak a nagyobb terekben állja meg a helyét, ugyanis az ülőgarnitúra többféle méretben is vevőink rendelkezésére áll. Előny a Tom Tailor kanapé esetében, hogy akár ággyá alakítható verzióban is kérhető, így a vendégek is könnyen elszállásolhatók.

A sarokkanapéhoz többféle funkcionális elem is kérhető, ahogy a képen látható lakásban is kiegészült egy puffal. Azon kívül, hogy a puffot használhatjuk lábtartóként vagy ülőfelületként, kérhető rá egy plexi lap is, így asztalként is remekül funkcionál.

Fontos megjegyezni, mivel a kanapékeresők körében lényeges funkció az ágyneműtartó, hogy akár ezzel kiegészítve is kérhető ez a Tom Tailor kanapé. Így még több helyet tudunk felszabadítani ennek a választható funkciónak a segítségével.

Ez a modern és fiatalos Tom Tailor kanapé minden nappalihoz illik és bármelyik nappali tökéletes bútora lehet. Azonban nem csak a megjelenése miatt lehet tökéletes választás, mert a kényelmes és puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés is a hátnak. Az ülőgarnitúra mély ülőfelülettel rendelkezik, valamint a párnák kivehetőek így egy délutáni alváshoz is elég kényelmesek.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy