Üveg-asztallapos Power étkezőasztal és Toni fatetős székek

Üveg-asztallapos Power étkezőasztal és Toni fatetős székek

A bézs és a sötétbarna egy olyan színpárosítás, ami sosem megy ki a divatból.

A tulajdonos kérésére került a nappali és az étkező egy helyiségbe. Üzletünk közreműködésével az üveg-asztallapos Power étkezőasztal és a Toni fatetős székek időtálló berendezési kellékei lesznek az otthonnak. Ezek a bútorok klasszikus színválasztásuk miatt örökre divatos és fiatalos hangulatot kölcsönöznek a szobának.

Az üveg-asztallapos Power étkezőasztal sötét pácolású és egyszerű vonalvezetésű, ezáltal csodálatosan illeszkedik a lakás modern kialakításához. Üvegfelülete eleganciát kölcsönöz az étkezéshez és egy jól megválasztott étkezőgarnitúra-szettel exkluzív, szemet gyönyörködtető végeredményt kaphatunk. Ezt az étkezőasztalt egyedi megrendelésre készítjük, így a vásárló dönthet a méretről és a színről is. Maga az asztal váza fafurnéros anyagból van, amely többféle furnérból is kérhető. A legtöbbet választott ezek közül a bükk és tölgyfa furnér.

A különleges anyagokat kedvelők azonban kérhetik akár dió- vagy más, különlegesebb furnérokból.

A furnérokat különböző színű pácokkal tudjuk ellátni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már használatban lévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal.

Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. A standard méretek a 120 x 80 cm, a 140 x 90 cm, a 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető így könnyen összhangban lévő, esztétikus enteriőrt kölcsönözhetünk a berendezni kívánt helyiségnek.

 A Toni fatetős székek mutatós és egyben praktikus bútorok, amelyek impozáns ékei lehetnek otthonunknak. Kialakításuk eleganciát kölcsönöz bármilyen stílusú helyiségnek. A hasznosságuk viszont abban rejlik, hogy fatetővel van ellátva a széktámla teteje. Ez az a pontja a székeknek, amit a legtöbbet tapintunk meg. Minden kihúzásnál koszolódhat ez a rész, illetve a legkönnyebben itt sérülhet a szék. Ez a veszély a fatetők miatt csillapodik, így még hosszabb ideig lehetnek az ilyen székek otthonaink makulátlan díszei.

További hírekért és inspirációért látogasson el Facebook oldalunkra is és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS