Kiegészítő bútorok és a kanapé teljes összhangja

Rio Design - Kiegészítő bútorok és a kanapé teljes összhangja

Dohányzóasztal, polc, tv-állvány termékeink kínálata sok egyedi tervezésű, minőségi alapanyagokból készült bútorok széles választékából áll.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kiegészítő bútorok az ADA ülőgarnitúra és ADA kanapé választékunkhoz is jól harmonizáló modellek legyenek. Ugyanakkor fontos számunkra az is, hogy bármilyen más bútorhoz is megfelelően, könnyen és gyorsan hozzáilleszthető változatuk legyen. Tölgy és bükk furnéros anyagokból készült, bármilyen méretben és színben kapható dohányzóasztalaink fa- és üveglappal, illetve színes Lacobel üveggel is rendelhetők.

Modelljeink a legkedveltebb színekre vannak pácolva: wenge, világos dió, antik dió, cseresznye. De bárkinek lehetősége van arra is, hogy a már meglévő, korábban megrendelt fabútorokkal megegyező színben válassza ki például kisasztalát.

A képen látható referenciánk pont ezt a lehetőséget mutatja be. A nappali világos terében csak a sötét színű kanapé és kiegészítő bútorok dominálnak. Mind-mind egyedi méretben. Ez az egységes színvilág a nappali közepén lehetőséget teremt arra, hogy igazán kontrasztossá tegyük a teret. Így egészen biztosan elérjük a kívánt wow-hatást és például mindenki szeme megakad a Diamond álló- ás plafonlámpán, amik szó szerint ragyogást visznek a térbe.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy