Amikor egy kanapé megtalálja a helyét

Amikor egy kanapé megtalálja a helyét

Mindig megtiszteltetés, ha hazánk egy-egy nívós szaklapjába bekerülnek a termékeink, mert a ház és az épület mellett hangsúlyos szerepet kap a lakberendezés.

Pontosan ezért van különleges helye a szívünkben régóta a Szép Házak építészeti lapnak, amely az ország talán legszínvonalasabb ezen a szakterületen megjelenő nyomtatott médiuma. Az idei harmadik számban egy áruházunkból származó kanapé a Spirit kanapé fix változata látható (Fotó: Székely Péter), amint életre kel a térben.

SPIRIT fix ülőgarnitúra önmagában is egyszerre hordozza a klasszikus és modern stílus jegyeit. Kissé robusztus formáit finoman kidolgozott ívek lágyítják, ülőfelülete pedig keményebb komfortú. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így az alacsonyabb és magasabb személyek igényeinek is megfelel. Bátran állíthatjuk, hogy ülésmélysége hosszan tartó komfortélményt biztosít.

Ez a kanapé többféle méretben választható. L alakú formát, U alakú formát és kétkarfás kanapé formát is ki tudunk alakítani ebből a ülőgarnitúrából.

Építészek: Erdei Ibolya, Erdei László

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS