Amikor egy kanapé megtalálja a helyét

Amikor egy kanapé megtalálja a helyét

Mindig megtiszteltetés, ha hazánk egy-egy nívós szaklapjába bekerülnek a termékeink, mert a ház és az épület mellett hangsúlyos szerepet kap a lakberendezés.

Pontosan ezért van különleges helye a szívünkben régóta a Szép Házak építészeti lapnak, amely az ország talán legszínvonalasabb ezen a szakterületen megjelenő nyomtatott médiuma. Az idei harmadik számban egy áruházunkból származó kanapé a Spirit kanapé fix változata látható (Fotó: Székely Péter), amint életre kel a térben.

SPIRIT fix ülőgarnitúra önmagában is egyszerre hordozza a klasszikus és modern stílus jegyeit. Kissé robusztus formáit finoman kidolgozott ívek lágyítják, ülőfelülete pedig keményebb komfortú. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így az alacsonyabb és magasabb személyek igényeinek is megfelel. Bátran állíthatjuk, hogy ülésmélysége hosszan tartó komfortélményt biztosít.

Ez a kanapé többféle méretben választható. L alakú formát, U alakú formát és kétkarfás kanapé formát is ki tudunk alakítani ebből a ülőgarnitúrából.

Építészek: Erdei Ibolya, Erdei László

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Fiatalok praktikus választása

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba,