Étkezőasztal és egyedi Heaven Style kanapé egy helyen

Étkezőasztal és egyedi Heaven style kanapé egy helyen

Népszerű megoldásnak bizonyul az étkezőasztal és kanapé egy térben történő elhelyezése.

Sok esetben optikailag még nagyíthatjuk is a területet az egyterű kialakítások által. Ebben az esetben kiváló megoldásnak bizonyult a fekete színű Power étkezőasztal, melyet krémszínű Toni székkel és ezüstös árnyalatú dísztárgyainkkal sikerült feldobni. Emellett egy egyedi Heaven Style kanapé tökéletesen mutat az összenyitott térben.

Az étkezőasztal és kanapé összhatása egy harmonikus és elegáns érzetet kelt. A ülőgarnitúra kiemelését és a tér otthonosabbá tételét nagyobb méretű, világos színű díszpárnákkal értük el. Pontosan ilyen hatást érhetünk el Heaven Style kanapéval, mely az ADA bútorgyár által forgalmazott egyik legkedveltebb modell.

Power asztallal és Toni székkel párosítva teljes harmóniát érhetünk el. Az egyedi Heaven Style ülőgarnitúra S, M, XL méretekben rendelhető. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy kisebb és nagyobb alapterületű otthonokban egyaránt jól használható és esztétikailag is szép látványt nyújt. A kényelmes, puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés a hátnak, míg az ülőfelület inkább keményebb, de ugyanakkor rendkívül kényelmes. A nagy ülésmélységű garnitúrán nem csak ülni, hanem feküdni is kényelmes. Az egyedi Heaven Style kanapé rendelhető vendégágy- és ágyneműtartó funkcióval is.

Érdemes eljönni üzletünkbe, mely Törökbálinton található, hogy személyesen is megtekinthesse dísztárgyainkat, asztalainkat, a kanapé kialakítását vagy megnézze, kipróbálhassa akár más elemekkel kombinálva is. Üzletünkben számos kanapé, dísztárgy és asztal közül választhatja ki az Ön számára legjobban tetsző darabot.

További ötletekért, inspirációért, információért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS