Étkezőasztal és egyedi Heaven Style kanapé egy helyen

Étkezőasztal és egyedi Heaven style kanapé egy helyen

Népszerű megoldásnak bizonyul az étkezőasztal és kanapé egy térben történő elhelyezése.

Sok esetben optikailag még nagyíthatjuk is a területet az egyterű kialakítások által. Ebben az esetben kiváló megoldásnak bizonyult a fekete színű Power étkezőasztal, melyet krémszínű Toni székkel és ezüstös árnyalatú dísztárgyainkkal sikerült feldobni. Emellett egy egyedi Heaven Style kanapé tökéletesen mutat az összenyitott térben.

Az étkezőasztal és kanapé összhatása egy harmonikus és elegáns érzetet kelt. A ülőgarnitúra kiemelését és a tér otthonosabbá tételét nagyobb méretű, világos színű díszpárnákkal értük el. Pontosan ilyen hatást érhetünk el Heaven Style kanapéval, mely az ADA bútorgyár által forgalmazott egyik legkedveltebb modell.

Power asztallal és Toni székkel párosítva teljes harmóniát érhetünk el. Az egyedi Heaven Style ülőgarnitúra S, M, XL méretekben rendelhető. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy kisebb és nagyobb alapterületű otthonokban egyaránt jól használható és esztétikailag is szép látványt nyújt. A kényelmes, puha hátpárnáknak köszönhetően felüdülés a hátnak, míg az ülőfelület inkább keményebb, de ugyanakkor rendkívül kényelmes. A nagy ülésmélységű garnitúrán nem csak ülni, hanem feküdni is kényelmes. Az egyedi Heaven Style kanapé rendelhető vendégágy- és ágyneműtartó funkcióval is.

Érdemes eljönni üzletünkbe, mely Törökbálinton található, hogy személyesen is megtekinthesse dísztárgyainkat, asztalainkat, a kanapé kialakítását vagy megnézze, kipróbálhassa akár más elemekkel kombinálva is. Üzletünkben számos kanapé, dísztárgy és asztal közül választhatja ki az Ön számára legjobban tetsző darabot.

További ötletekért, inspirációért, információért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Malaga növelhető ülésmélységű kanapé

Az otthonod színei

Első sorban az a szabály, hogy nincs szabály! Az otthon azt a helyet biztosítja mindenki számára, ahol a legnagyobb nyugalomban tud lenni Önmaga. Az esetek

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy