Barnában is szép a Tom Tailor kanapé

Rio Design - Barnában is szép a Tom Tailor kanapé

Ismerje meg a színes és urbánus stílus trendkövető darabjait úgy, hogy azok klasszikus színekben pompáznak!

Ugye, hogy nincsenek határok a lakberendezésben és a variációkban? Sőt, ugye, hogy a stílus és a Rio Design-ban kapható termékek teljesen egyedi elképzelés szerint is megvalósíthatók. Sokan gondolták úgy az elején, hogy a natúr, vibráló, laza elegancia amely a Tom Tailor ruha kollekcióit jellemzi, nem teszi lehetővé egy klasszikus otthon kialakítását barna színben. De bebizonyosodott, hogy egyszerű barnában is szép a Tom Tailor kanapé.

A Rio Design ülőbútorai az osztrák ADA üzemeiből kerülnek ki, amiket a kiváló minőség és a variálhatóság jellemez. Az ADA bútorgyár Tom Tailor design bútorait is a magas minőséget képviselik. Fontos tudni, a gyáraknak egyes modelljei kizárólag a Rio Design-ban rendelhetőek meg, máshol nem kaphatók.

Barnában is szép a Tom Tailor kanapé.

A képen látható referencia az elmúlt évek slágerterméke volt. Nemcsak azért, mert sokaknak tetszik ez a kanapé, hanem azért is, mert méret- és színváltozatai lehetőséget teremtenek a képzelet szárnyalásának. A Heaven Style modellek a Tom Tailor méltán kedvelt darabjai. A kiváló minőséghez és rendkívüli variálhatósághoz azonban korrekt ár tartozik. Letisztult modern vonalával ez a kanapé is jól illeszkedik más meglévő bútorokhoz. Ülőfelülete mély és a vendégággal is rendelkezik. Ez manapság sokaknak fontos funkció.

Mivel a Heaven Style Tom Tailor kanapé méretválasztéka nagyon bőséges, így a kisebb verziótól a terebélyesebb változatokig sokféle lehet. Így könnyen igazítható bármekkora nappali méretéhez. A komoly kárpitválasztékból pedig könnyen megtalálhatjuk a megfelelő árnyalatot.

Ha további bútorainkat is megtekintené élőben, jöjjön el üzletünkbe! Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekintheti mind a két bútort.

További ötletekért, inspirációért, információért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS